11. juni 2015

Bliver Michael Laudrup træner i Madrid?

Igår blev Michael Laudrup fyret fra Premier League klubben Swansea og betsafe er klar med et noget anderledes odds!

Ledelsen i Swansea har valgt at stoppe samarbejdet med den danske Michael Laudrup og der er mange som slet ikke kan forstå dn beslutning efter at han i sidste sæson endte med det første trofæ i Swansea's historie! Udover at vinde Capital One Cuppen så endte de i top 10 i den bedste liga i verden og er fortsat med i Europa League.

Læs også: Justin Bieber udvises af Amerika?

Utrolig mange fans er uforstående med beslutningen og specielt oppe i Wales er man slet ikke tilfreds med beslutningen af fyringen. Her er et par kommentarere fra Swansea's officielle facebookside: 

"Laudrup made me want to see Swansea play"
"Sacking Laudrup is as stupid as it get's"
"Laudrup = Legend.. I cant believe they fired him after all he's done"

Kommentarere som de her fortsætter inde på deres facebookside og utilfredsheden er enorm. Men Laudrup skal nok ikke lede længe efter et jobtilbud da utrolig mange europæiske klubber står med åbne arme til den tidligere landsholdspiller.

Michael Laudrup har både spillet i Real Madrid og i Barcelona og Betsafe er ude med et odds omkring om det er i en af de to klubber som han ender i. Der er hele odds 45.0 hos Betsafe at hente hvis han skulle ende med at være træner i en af de store klubber i år 2014!