Borussia Dortmund - Augsburg odds: Fortsætter Bruun Larsen sin målstime?

11. juni 2015

Dortmund - Arsenal: Optakt og spilforslag

Dortmund mod Arsenal må være dagens helt store kamp. Vi har optakt, forventet startopstilling og spilforslag.

Dortmund - Arsenal head to head

To hold der altid spiller tætte kampe. Dortmund og Arsenal har mødt hinanden fire gange i Champions League de sidste 2 sæsoner.

I 2011 var det Arsenal som kom bedst ud af de to opgør, mens det i 2013 var Dortmund der hvade et lille overtag. The Gunners kan dog forsvare, at det var lige op i 2013, da det var i gruppe spillet de dystede, og da der derfor ikke er reglen om udbane mål.

Det er bemærkelsesværdigt at Dortmund kun af vundet et af de fire opgør og Arsenal to. Englænderne har ikke tabt nogle af kampene spillet mod Dortmund i Tyskland.

Seneste fire kampe:
2011 - Dortmund - Arsenal 1-1
2011 - Arsenal - Dortmund 2-1
2013 - Arsenal - Dortmund 1-2
2013 - Dortmund - Arsenal 0-1

TV kanal og forventet startopstilling Dortmund - Arsenal

Det her er klart en af de kampe man som fodbold elsker nødig vil gå glip af, og heldigvis er muligheden ganske fin. Altså for dem som har Tv3 Sport 1. Kampen sendes live med optakt fra kl. 20.00 og kommenteres af Niels Christian og Jesper Grønkjær. Du kan se match fakta og start opstilling her:

Arsenal

Arsenals seneste kampe har været med blandet succes og de har haft en svær sæson start. Den har ikke været kritisk, men de har måtte kæmpe sig til resultaterne. Første liga kamp var hjemme mod oprykkerne fra Crystal Palace, hvor der skulle en overtidsscorring til at sikre sejren på 2-1.

I weekenden havde de besøg af Manchester City, hvor de først kom bagud og førete senere med 2-1, men måtte nøjes med 2-2. Siden har den stået på to kampe i Champions League kvalifikation mod Besiktas, hvor det blev til 0-0 ude og 1-0 hjemme. Ellers er det blevet til to gange uafgjort ude mod Everton og Leicester. Så alt i alt to sejre og tre uafgjorte i de seneste fem kampe.

Arsenal viste i sidste kamp mod City, at de er blevet mere aggresive i deres press spil. The Gunners begynder at ligen et hold med virkelig god dicsiplin og fighter vilje. Defensiven kan bestemt godt optimeres.

Dortmund

Den tyske arbejder klub har fået en god sæson start med kun en enkelt streg i regningen. Super Cupen mod Bayern München blev vundet 2-0 (et noget punkteret Bayern hold), sejr i pokal turneringen mod et lavere rangeret hold (1-4) og så har vi den grimme. 0-2 hjemme mod Leverkusen var ikke imponerende, med Dortmund kom hurtigt op på hesten igen og har vundet de seneste to ligakampe. 2-3 ude mod Augsburg og 3-1 hjemme mod Freiburg.

Jeg synes Dortmund mangler, at bevise de er et top hold. Ingen af kampene er vundet rigtig imponerendem og specielt kampen mod Augsburg var ren indianer bold.

Hvis de skal have succes i Champions League skal der mere styr og kontrol på kampene

Højdepunkter fra sidst Arsenal gæstede Dortmund. (med tysk kommentator)

 

Spilforslag Dortmund mod Arsenal

Jeg har ikke set så meget Dortmund i denne sæson, men det er forholdsvis tydeligt, at de lukker en del mål ind, men også er skarpe i front. Så ikke så meget nyt over det. Arsenal har jeg set mere, og specielt i weekenden mod City. En kamp hvor de viste et stort arbejdsraseri og virkelig var agressive højt på banen. Det koster selvfølgelig mål og det var også hvad der kostede dem første City mål i weekenden. Et dumt bold tab, og City fik på få sekunder flyttet bolden en halvbane længde og bum, så lå den i netmaskerne.

Den type fodbold skal de for alt i verden undgå, og kan de det tror jeg de har gode muligheder for at tage uafgjort eller måske en sejr. Det virker som om Wenger har læst Dortmund kort, og de seneste to kampe spillet i Dortmund er endt 1-1 og 0-1 til Arsenal.

Synes dobbelt chancen X2 til odds 1.80 er et godt spil - odds fundet hos NordicBet.