INDLØS DIN BET365 BONUS NU

Denne side indeholder henvisnings-links

Læs mere

Superliga

Bet365 er et engelsk online betting firma, som tilmed er det ældste og absolut største på markedet - hvis man lige ser bort fra de ulovlige asiatiske bookmakere. Med sine næsten 20 millioner kunder i godt og vel 200 lande er Bet365, desuden det største, og et af de mest populære, online betting selskaber i verden. Dette har de opnået ved at have et utroligt stort udbud af spil i mange forskellige sportsgrene, hvor der altid udbydes en bred vifte af spilmuligheder.

Bet365 har uden sammenligning det bedste betting produkt på markedet, og det er lige fra deres mobile app til deres hjemmeside, der er i en kvalitet for sig selv. Deres livebetting produkt findes heller ikke bedre, så vi kan allerede nu varmt anbefale Bet365. 

BET365 BONUS

Som ny kunde hos Bet365 tilbydes du en 100% bonus af beløb op til 1.000 kr. Du behøver dog ikke nogen speciel bet365 bonuskode.

Det betyder, at du kan indsætte et valgfrit beløb (dog maks. de 1000 kr.), og du får det samme beløb tilbage i bonus. Fx indbetaler du 500 kroner, og får herefter 500 kroner i bonus.

Du har nu 1000 kroner at spille for hos Bet365. Vær opmærksom på, at der nogle få begrænsninger som man med fordel bør kende: Det fordoblede beløb skal spilles igennem 3 gange før det kan udbetales.

Det vil sige, at ved et indskud på 1000 kroner, som fordobles til 2000 kroner, skal der spilles for 6000 kroner før bonusbeløbet kan udbetales. For at din bet365 bonus kan aktiveres, skal man desuden spille på væddemål over odds 1.50. Du kan altså derfor ikke spille 3 x kampagne til odds 1.01 og hæve din bonus, det kræver lige lidt mere snildt af unytte bonussen hos Bet365. 

Bet365 er også blandt de bedste til at tilbyde eksisterende kunder gode kampagnetilbud. Du finder ofte nogle faste bonusser, men de mest spændende kommer ofte i forbindelse med særligt store sportsbegivenheder, og kunne f.eks. være et risikofrit bet, som de ofte tilbyder i forbindelse med de største fodboldkampe, der har særlig interesse, som for eksempel landskampe, topkampe i de store ligaer eller Champions League.

Det risikofri bet betyder, at hvis du indsætter et beløb på maks. 250 kr. inden kampen og spiller for det samme beløb som live-bet, så får du dækket det beløb, som du placerede inden kampen uanset resultatet. Vinder du, beholder du selvfølgelig gevinsten.

Alt i alt tilbyder Bet365 nogle spændende bonusser, hvor specielt de aktuelle og risikofrie bets, fungerer rigtig godt, og gør kampene mere spændende, hvis man samtidig ser dem live.

BRUG DIN BET365 BONUS HER

TILBAGEBETALINGSPROCENT

Bet365 har en af de bedste tilbagebetalingsprocenter, og dermed også nogle af de højeste odds. Generelt er konkurrencen hård på markedet, hvilket resulterer i, at mange udbydere ligger tæt når det kommer til tilbagebetalingsprocenten.

Alligevel er forskellene væsentlige, da det jo er afgørende for hvor meget man vinder som kunde, og med en gennemsnitlig tilbagebetalingsprocent på 94.7% er der toppoint til Bet365.

SPILUDBUD & LIVEODDS

Spiludbuddet er helt fantastisk og fås ikke bedre andre steder. Der er et helt igennem imponerende udvalg af spilmuligheder i alle tænkelige sportsgrene. Desuden er liveodds udbuddet virkelig stort, hvilket også er en vigtig prioritering hos Bet365.

Når du spiller på Bet365 kan man desuden lukke sit væddemål mens kampen er i gang, så man lukker væddemålet før tid. Bet365 var blandt de første til at introducere dette på det danske marked, og er derfor også de første til at udvikle på tiltaget. 

Et helt nyt tiltag gør det nu muligt at lukke en del af beløbet på en igangværende kamp, hvorved resten af beløbet følger resten af kampens resultat. Ved at lukke eller delvist lukke et væddemål før tid, kan man altså stadig vinde imens kampen stadig er i gang. Dette er et godt eksempel på de utal af spilmuligheder man får her..

Bet365 har vel nok også det største spiludbud på næsten samtlige sportsgrene internationalt, og du kan spille helt ned til serieboldsniveau på udvalgte sportsgrene. Her er derfor ingen tvivl om, at  Bet365 fortjener en topkarakter.

SPIL LIVE PÅ BET365 HER

ANDRE TJENESTER

Hos Bet365 finder du et bredt udvalg af streamings muligheder, og du kan se massere af fodbold, håndhold, tennis, NBA og mange flere sportsgrene. Du kan streame det hele på computeren, tablet eller mobilen, og det kræver blot, at du har en konto hos Bet365 og minimum 1 krone stående på kontoen.

Hvis man ikke ser en kamp live på Bet365, men i stedet på tv-kanalen 6’eren, på sit tv, kan man følge direkte liveodds muligheder fra Bet365 på den kamp man er i gang med at se. Udover selvfølgelig at være reklame, er det en udmærket service til kunder fra Bet365.

Bet365 gør heller ikke brug af eksperter som andre bookmakere på det danske marked, men det kunne klæde dem at hyre en kyndig ekspert til at promovere dem. Samuel L. Jackson har trods alt ikke andet end kendis faktor.

BET365s APP & DESIGN

Bet365 har formået at lave en meget overskuelig hjemmeside, som er nem at navigere rundt i. Der er forskellige sportskategorier i venstre side af skærmen, hvor man nemt kan vælge hvilken sportsgren man vil spille på. Det fulde overblik får man desuden ved, at man kan se de mest populære kategorier og spil netop nu. Desuden kan man se hvilke begivenheder, der finder sted senere på dagen, så man bliver opdateret om aftenens kampe og spilmuligheder.

Dertil skal det nævnes, at det er utrolig nemt at finde statistikker relateret til hver kamp, da statistik ikonet befinder sig lige der hvor de to holdnavne står.

App’en er faktisk endnu mere overskuelig end hjemmesiden, og klart den bedste på markedet i Danmark. De er en utrolig nem navigation, og du danner dig hurtigt et overblik over aktuelle live kampe, kommende begivenheder og kampagnetilbud. Vær opmærksom på, at hvis du har en Android telefon, så skal du gennem en lille omvej for at finde app'en. I Google Play hedder Bet365 app’en nemlig nu Bet365 News, da den udover spiludbud, også tilbyder opdaterede sportsnyheder direkte via app’en. Det er nemlig ikke lovligt kun at have en spil-app i Google Play, det tilladder de simpelthen ikke.

HENT BET365 TIL MOBILEN HER

KUNDESERVICE

Det er altid nemt at komme i kontakt med Bet365, selvom det er et stort internationalt firma. Det er muligt 24 timer i døgnet at kontakte dem på enten e-mail, livechat eller telefon. Det er desuden gratis at ringe til dem og rådgivningen er på dansk, hvis man ikke kan eller har lyst til at snakke engelsk.

Responstiden er som regel rigtig hurtig lige meget hvilken måde man vælger at kontakte kundeservice på. Hvis man ikke finder det nødvendigt at kontakte nogen aktivt, kan man også finde svar på mange spørgsmål under FAQ i bunden af hjemmesiden. Alt i alt får kundeservicen den bedst mulige vurdering.

LIMITERING

Hos Bet365 kan du komme ud for at dit spil bliver begrænset. Det kan ske ved at, nogle kunder tilegner sig en specialviden om et meget specifikt udbud eller en meget lavt rangerede liga. På den måde kan Bet365 tabe penge, fordi kunden systematisk vinder penge på denne disciplin. Limiteringen har dog også til formål at begrænse risikoen for aftalt spil, da det kan forekomme mistænkeligt, hvis nogle vinder usandsynligt store beløb meget ofte.

Hvis der er problemer og man føler det er uretfærdigt, at man er blevet offer for en limitering, er Bet365 nemme at komme i kontakt med, og vil i nogle tilfælde ophæve spillebegrænsningen, hvorefter man kan genåbne sin konto. Det er sjældent et problem som kunde og derfor får Bet365 den højeste vurdering mulig.

SAMLET VURDERING

På samtlige parametre er Bet365 blandt de absolut bedste udbydere. Spiludbuddet er kæmpe stort, og der er mange underholdende spilmuligheder, som hele tiden udvikles og forbedres.

Desuden er muligheden for at se live-TV på hjemmesiden en underholdende feature, som gør den i forvejen gode oplevelse på både app’en og hjemmesiden endnu bedre. Og endelig er deres bet365 velkomstbonus på 100 % op til 1000 kroner virkeligt god.

Afslutningsvis, skal det nævnes at kundeservicen er virkelig god og man får en både hurtig og effektiv behandling. Det er derfor mindre vigtigt, at man ikke finder regelmæssige spiltips på hjemmesiden, men det ville selvfølgelig have været en fordel.

Alt i alt er der ikke noget sted hvor Bet365 leverer noget der er dårligt. Tværtimod er der kvalitet hele vejen rundt. 

INDLØS DIN BET365 VELKOMSTBONUS HER

 

 


Bet 365

+100% bonus
Op til 1000 kr.
spil nu


Bookmaker Bonus

600 kr. i bonus.
Hent bonus
500 kr. i bonus
Hent bonus
1.000 kr. i bonus
Hent bonus
1000 kr. i bonus
Hent bonus
1000 kr. i bonus
Hent bonus

Dagens Kamp

Bayern Munich-Wolfsburg
1
x
2

Odds på Vild med dans

FÅ VORES NYHEDSBREV