Trods dopingdom: Paolo Guerrero klar til VM for Peru

1. juni 2018

Trods dopingdom: Paolo Guerrero klar til VM for Peru

Perus stjerneangriber Paolo Guerrero er klar til VM efter domstolen i Schweiz har givet tilladelse trods fundet af stoffer i kroppen. Første udfordring for Paolo Guerrero ved VM er mod Danmark.

Paolo Guerrero var egentlig idømt 14 måneders karantæne ved den internationale sportsdomstol CAS, men den dom er omstødt af højesteret i Schweiz, og dermed er angriberen tilbage i VM truppen hos Peru.

Den tidligere Bayern München- og HSV-angriber havde et stof i blodet, som angiveligt skulle stamme fra en kop varm Coca-te, brygget på coca-blade, og derfor indeholde spor af kokain.

Sidste VM slutrunde for Paolo Guerrero

Til sine mere end 3,7 millioner Facebook brugere, takker Paolo Guerrero den Schweiziske domstol for muligheden, at komme til VM for sit landshold. En slutrunde, som for Flamengo-spilleren nok bliver den sidste af slagsen, da han har rundet 34 år.

Angriberen spiller stadig en stor rolle for sit landshold og i kvalifikationen spillede han 17 kampe og lavede seks mål.

Første opgave for Paolo Guerrero og Peru ved VM er mod Danmark. Derefter venter Frankrig og sidste gruppekamp mod Australien.

I skrivende stund er Jefferson Farfan stadig favorit som topscorer for Peru ved VM 2018, men det er bestemt værd at holde øje med oddsenes udvikling i de kommende dage hos LeoVegas.

Se alle VM odds på Peru >>