Lyngby vs Vejle

22. september 2023

Lyngby - Vejle optakt: Tæt fredagskamp i vente?

Lyngby tager mod oprykkerne fra Vejle i fredagskampen i 9. spillerunde af Superligaen 2023/24.

Lyngby fik en sejr sidst mod Hvidovre, mens Vejle tabte hjemme til Randers. Det betyder, at Lyngby kunne indtage en plads i Top 6 efter spillerunden, mens Vejle missede en gylden chance for at spille sig over nedrykningsstregen. Nu har vejlenserne fem point op til Randers og OB over stregen, så de kan i den grad godt bruge en sejr her i Lyngby.

Spil hos LeoVegas*

Lyngby - Vejle
Kampstart:
Fredag d. 22. september kl. 19:00
TV / Stream
TV3 Sport / Viaplay
Dommer:
Lasse Graagaard
Karantæner:
Raul Albentosa (VB)
Betting Partner: LeoVegas
1 X 2
1.92 3.65 4.20

 

Lyngby

Lyngby hentede tre vigtige point med en 1-0 sejr i Hvidovre i 8. spillerunde, og her blev Andri Lucas Gudjohnsen matchvinder for De Kongeblå. Gudjohnsen er udlejet til Lyngby fra IFK Norrköping, og ser nu ud til at have fundet målformen frem, da det var anden kamp i træk at han fandt vejen til netmaskerne for Lyngby.

Der er generelt masser at glæde sig over som Lyngby-fan i øjeblikket, og i dag - op til kampen - glæder Lyngbys fans sig sandsynligvis særligt meget til forhåbentligt at se én mand på banen i aften, nemlig den islandske stjerne Gylfi Sigurdsson. Lyngby har bekræftet, at han er med i kamptruppen til dagens kamp.

34-årige Sigurdsson har et rigtig flot CV, og har de sidste 10 år været forbi klubber som Hoffenheim, Tottenham, Swansea og Everton. Men Sigurdsson har ikke spillet fodbold på professionelt niveau siden maj 2021, fordi han blev undersøgt i en sag om mulige seksuelle krænkelser, som han i sidste ende blev frikendt for.

Spændende bliver det at se hvad han kommer til at tilføre dette Lyngby-hold, som altså indtager en sjetteplads i Superligaen efter en rigtig fin sæsonstart.

 

Vejle

Vejle havde netop vundet et par kampe i træk med 2-1 i Odense og 1-0 i Haderslev i pokalen, men kunne ikke gøre det til tre i træk. Man tabte nemlig senest med 1-2 hjemme til Randers i et tæt opgør, som nok kunne være gået begge veje. Men Filip Bundgaard afgjorde løjerne til Randers' fordel i det 84. minut, og dermed tabte Vejle et vigtigt skridt i bundkampen. VB kunne nemlig have passeret Randers i stillingen og spillet sig ud af nedrykningszonen med en sejr, men sådan gik det altså ikke.

Vejle fik ydermere også Raul Albentosa, den stærke forsvarsklippe og styrmand, sendt i skammekrogen, da han samlede endnu et gult kort op. Det betyder han må sidde ude her med karantæne, og det er altså et tab for VB-defensiven.

 

Odds: Lyngby vs Vejle spilforslag

Vejle har tabt syv ud af otte kampe i årets Superliga, og de har tabt dem alle med præcist ét mål. De er altså rigtig godt med i alle kampene, og bliver ikke kørt ud af banen på nogen måde. Man må også forvente, at Vejle kan være rigtig fint med i dette opgør i Lyngby, som på papiret er et hold Vejle skal kunne matche og konkurrere med. 

Lyngby har dog haft markant mere tur i den i denne sæson, og kommer ind til kampen med meget mere selvtillid oven på en stribe gode resultater. Lyngby har således fået point i fem af otte kampe i sæsonen (V3-U2-T3). 

Vejle har endnu til gode at spille en kamp uafgjort i denne sæson, og den statistik tror vi bliver brudt i aften. Vi forestiller os et tæt opgør, som måske ikke kommer til at byde på voldsomt mange chancer og mål, og som meget vel kan ende uafgjort. 

Vi byder ind på 1-1 som kampens resultat og spiller uafgjort til odds 3.65 hos LeoVegas.

Spil hos LeoVegas*