FC Midtjylland logo

2. oktober 2020

FC Midtjyllands odds i Champions League 2020/21

FC Midtjylland er klar til gruppespillet i Champions League 2020/21, hvor der venter en gigantisk opgave i Gruppe D mod Liverpool, Ajax og Atalanta. Danske Spils Oddset er nu klar med odds på FC Midtjylland i Champions League, hvor der er fokus på FCMs chancer for at gå videre i turneringen efter gruppespillet.

Lad os bare starte med at slå fast, at det vil være sensationelt, hvis FCM ender med at spille sig videre til knockout-fasen i Champions League. Chancerne er selvfølgelig til stede, men det vil formentlig kræve mindst 8-9 point. I sidste sæsons gruppespil i Champions League havde gruppernes 2'ere i 6 ud af 8 grupper mindst 10 point. Det vil altså f.eks. kræve to sejre mod Ajax samt en sejr og en uafgjort mod Atalanta, hvis vi antager at det bliver til nul point mod Liverpool.

Mindre kan selvfølgelig også gøre det for FC Midtjylland. Klubben er nu sikret over 200 mio. kr. for deltagelsen i gruppespillet, og med en tredjeplads i gruppen vil FCM samtidig kunne fortsætte det europæiske eventyr i Europa Leagues knockout-fase. Men det kræver altså stadigvæk, at FCM formår at skrabe flere point sammen end ét af de tre stærke modstanderhold. I sidste sæsons gruppespil avancerede Club Brügge f.eks. fra Gruppe A til Europa League via en tredjeplads med kun tre point. Som oftest havde gruppe-3'erne dog 6-7 point.

Odds på FC Midtjylland i CL Gruppe D

FCM Gruppe Specials
Special Odds
FCM ender i Top 2 6.50
FCM ender ikke i Top 2 1.08
FCM får Over 3,5 point 1.65
FCM får Under 3,5 point 2.10
Hvem vinder CL Gruppe D?
Liverpool vinder gruppen 1.40
Atalanta vinder gruppen 4.75
Ajax vinder gruppen 7.00
FC Midtjylland vinder gruppen 30.00

Spil hos Oddset*

Find oddsene hos Oddset under International Champions League