Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Kasper Svendsen spilforslag: Fredag – Søndag

0

Her giver vi dig spilforslag leveret af Kasper Svendsen. Kasper er mest kendt for sine spil på Den Seriøse Odds’er, men nu huserer han også her, hvor han hver uge vil komme med en række “money-in-the-bank”-spil samt nogle lidt mere risikable value bets.

Kasper Svendsens spilforslag udkommer flere gange ugentligt, og er altid fundet hos én og samme bookmaker. I øjeblikket spiller Kasper hos LeoVegas, hvor han finder masser af høje odds og gode spilforslag.

Følg Kaspers spilforslag hos LeoVegas.dk >>

Se aktuelle spilforslag fra Kasper her:

Money In The Bank
19/1 FC Oss – Jong Utrecht 1 – odds 1.76
20/1 A. Madrid – Girona 1 – odds 1.37
21/1 Udinese – Spal 1 – odds 1.79
Value bets
19/1 Derby – Bristol City 1 – odds 2.02
20/1 Las Palmas – Valencia 2 – odds 1.87
21/1 Bologna – Bennevento 1 – odds 1.70

 

Kaspers forklaring på spilforslagene

Tirsdag d. 19/1

Jeg mener dette odds på Oss sejr er alt for højt sat og går derfor efter en hjemmesejr i mit money spil og Oss er top fyldt med selvtillid efter seneste kamp som de vandt klart over suveræne NEC og i dag møder de et hold der er klasser under NEC så det ligner en klar hjemmesejr igen i dag til Os

Mit værdi spil er også et spil på hjemmesejr og her er det en sejr til Derby jeg går efter, Derby er et ganske stabilt hjemmehold der i de seneste 12 hjemmekampe har hentet 8 sejre og i dag møder de Bristol City der kommer med 5 nederlag i træk, det er et friskt spil men jeg kunne godt se Derby hive alle 3 point

Onsdag d. 20/1

Mit money spil I dag er hjemmesejr i denne kamp hvor Atletico skal rejse sig oven på nederlaget i pokalen til Sevilla og det gør de også i denne kamp som de skal vinde for at holde lidt fast i Barcelona, men vigtigst er nok at de skal vinde for ikke at se Valencia overhale dem i ligaen. Girona har gjort det godt i denne sæson men jeg tror de kommer til kort mod solide Atletico og odds 1.37 er et godt money spil.

Mit værdi spil I dag er med risiko da jeg går efter en udesejr til Valencia i dette opgør men jeg mener værdien er god i dette spil da Las Palmas er rystende ringe for tiden og deres nye træner kæmper med at få sat holdet rigtigt sammen. Las Palmas kommer med 3 klare nederlag i træk og de er tabt samlet med 2-11 og i dag møder de Valencia der skal vindefor at holde kontakt med Atletico Madrid og man må sige at Valencia har ramt formen igen og kommer med 4 sejre på stribe og de er vundet samlet 10-3.

Torsdag d. 21/1

Jeg går igen efter et friskt money spil da jeg går efter Udinese sejr i kampen mod Spal men jeg mener odds er for højt sat når man kigger på de to trupper og Udinese er et hold med selvtillid efter 3 hjemmesejre i træk der er vundet samlet 14-3 og de møder Spal der kommer med 7 nederlag i de seneste 9 udekampe, så i min optik et helt skævt odds på hjemmesejr som skal udnyttes.

Dagens værdi spil bliver hjemmesejr til Bologna der i dag møder Bennevento som til trods for to fine hjemmesejre i træk kommer med 9 nederlag i træk på udebane og i dag er truppen ramt 5 mulige spillere der ikke kan spille, de 4 af spillerne bliver testet men pilen peger pt nedad og med en så smal trup som de har skal Bologna være i stand til at hente 3 point i dagens kamp.

Følg Kaspers spilforslag hos LeoVegas.dk >>

 

Kasper Svendsens spilforslag statistik

Kasper inddeler sine spilforslag i to kategorier; Money In The Bank og Value Bets.

Mens MITB-væddemålene (iflg. Kasper) er “sikre penge”, er Value Bets helt specielle væddemål, hvor Kasper vurderer bookmakeren tilbyder for højt et odds på et specifikt udfald.

Læs også: Stort interview med Kasper Svendsen

Herunder kan du se statistik på Kasper Svendsens spilforslag her på Oddsforum.dk. Vi har tracket spilforslagene siden d. 13. oktober 2017, og du kan se Kaspers statistik for indeværende måned samt All Time-statistik her:

Januar 2018 Hitrate Profit
Money in the bank 4/9 -384 kr.
Value bets 4/9 -259 kr.
 December ’17 Hitrate Profit
Money in the bank 9/15 -302 kr.
Value bets 7/15 -453 kr.
November ’17 Hitrate Profit
Money in the bank 7/14 -291 kr.
Value bets 5/14 -519 kr.
Oktober ’17 Hitrate Profit
Money in the bank 13/16 159 kr.
Value bets 9/16 137 kr.
Spilstatistik udregnes efter 100 kroner indsats pr. spil
Regnskabet over Kaspers spilforslag er opdateret t.o.m. d. 19/1-18