Web
Analytics Made Easy - StatCounter

LeoVegas: Odds 8.00 på FCK scorer mål mod Atletico Madrid

0

Bookmakeren LeoVegas er ude med odds 8.00 på FC København scoring mod Atletico Madrid i det første opgør i Europa League 1/16 finalerne.

På torsdag d. 15/02-2018 går det løs i et udsolgt Telia Parken, hvor FCK skal op mod nummer to i La Liga Atletico Madrid. Det er en ordentlig mundfuld der venter københavnerne, men de plejer, at gøre det godt i de store kampe.

Nye kunder hos bookmakeren LeoVegas kan få odds 8.00 på, at FCK scorer mindst ét mål i kampen.

Få odds 8.00 på et FCK mål her >>

* R/v gælder | +18 Ansvarligt Spil

Det er et unikt tilbud som kun gælder nye kunder, og du kan læse mere om odds 8.00 på FCK scorer mål forneden eller direkte hos LeoVegas.dk.

 

Nye brugere: Odds 8.00 på FCK scorer mål i kampen

Bookmakeren LeoVegas er ude med et nyt tilbud for at gøre opgøret endnu mere spændende. Spillet går ud på FCK, til at score i kampen. De behøver altså ikke vinde, men blot komme på tavlen. Vinder du på spillet, er der ingen yderligere krav. Du kan beholde dem på LeoVegas eller stikke gevinsten i lommen.

Sådan gør du:

Step 1: Gå til kampagnen her på LeoVegas
Step 2: Find kampen > Find spillet under ‘Fuldtid’
Step 3: Spillet hedder ‘Hjemmehold over 0.5 mål’ (Den står i skrivende stund til odds 1.88)
Step 4: Klik på spillet og din betslip kommer frem.
Step 5: Scorer FCK mål i kampen får du 400 kroner i gevinst.
Hvis du har oprettet dig via et link herfra Oddsforum.dk vil der på betslippen stå ‘Vælg Oddsboost’ Den skal du vælge.

Få odds 8.00 på et FCK mål her >>

* R/v gælder | +18 Ansvarligt Spil

 

Regler og vilkår for Oddsboost på LeoVegas

Der er faktisk ikke så meget bøvl med denne slags tilbud. Du kan dog kun få dette tilbud hvis du benytter et link fra denne side. Tilbuddet er sammensat til udvalgte samarbejdspartnere.

• Du skal være ny kunde for, at kunne få tilbuddet.
• Maks. en bruger pr. hustand og IP adresse
• Du skal huske, at takke JA til sportsbonus når du opretter dig
• Du kan maks spille for 50 kroner på dette tilbud.
• Der er INGEN yderligere krav til dine gevinster for dette tilbud.

Yderligere regler og vilkår finder du hos LeoVegas her.

 

FCK har mål-muligheder mod Atl. Madrid

Lad os være ærlige. FCK er på en enorm svær opgave mod Atl. Madrid, og set over to kampe bliver det mere end vanskeligt for de danske mestre, at spille sig videre i Europa League 1/8 finalerne.

FCK kommer med en storsejr til kampen, men Randers kan selvfølgelig slet ikke sammenlignes med den modstand der venter torsdag aften i Parken. Dog er det positivt, at de to nyerhvervelser Robert Skov og Viktor Fisher er kommet godt fra start. Og ikke mindst fik angriberne i FCK lidt oprejsning.

Så muligheden for en scoring af hjemmeholdet er bestemt tilstede.

Atletico Madrid forventer klart, at kunne slå FCK ud over de to kampe. Men for Simeones tropper gælder det om at få, et godt resultat med hjem, så de kan afgøre det hjemme i vante omgivelser. En forholdsvis klassisk strategi for sydens hold, når de er langvejs hjemmefra.

Få odds 8.00 på et FCK mål her >>

* R/v gælder | +18 Ansvarligt Spil

 

Kort om LeoVegas sport

LeoVegas er forholdsvis nye på det danske marked og introducerede i starten deres Casino, som har vundet flere priser for blandt andet deres app. Siden har du fået koblet Sport på programmet, som bestemt også er et godt produkt.

LeoVegas sport kører på den anerkendte leverandør Kambi. Det betyder at du altid finder et stort udvalg på mange sportsbegivenheder. I skrivende stund er der 138 spilmuligheder på FC København mod Atletico Madrid i Europa League.