Alting Kan Ske Podcast Oddset

5. marts 2021

Alting Kan Ske: Derby-Weekend og Dansk MGP

Det er fredag og dermed er det igen blevet tid til et afsnit af Danske Spils Oddset Podcast, Alting Kan Ske.

Denne fredag er fokus fra start på det danske Melodi Grand Prix, som løber af stablen lørdag aften i DR Byen. Herudover er der selvfølgelig også fodbold på programmet, da vi kan se frem til en stor Derby Weekend med derbies i København, Madrid og Manchester.

Hør Alting Kan Ske*

Dansk Melodi Grand Prix og Derby Weekend

Alting Kan Ske podcasten fredag d. 5. marts lægger fra land med en snak om lørdagens Melodi Grand Prix i DR Byen.

Dansk MGP afvikles i 2021 for 51. gang, og det er den ældste ikke-sportsbegivenhed, som Danske Spils Oddset har tilbudt spil på gennem årene. Til at tale lidt om odds på dansk MGP er Danske Spils oddssætter, Peter Emmike Rasmussen, i studiet og han fortæller, hvorfor det er aktuelt med odds på dansk MGP generelt.

"Det er det fordi, nu er det en tid i Coronaens tegn, hvor vi allesammen sidder hjemme i stuerne, og denne her gang tror jeg for alvor, at Familien Danmark er samlet omkring Melodi Grand Prix. Og så er det jo den ældste ikke-sportsbegivenhed som vi har haft på Oddset siden midt-90'erne, så der er noget nostalgi der også", siger Peter Emmike Rasmussen og afslører endvidere, at dansk MGP er helt i toppen blandt de mest populære underholdsnings-markeder hos Oddset.

"Som sagt er det nu ca. 25. gang vi sætter odds på det her, og i mange år har det været den største begivenhed. Nu tillader jeg mig lige at kombinere den sammen med Eurovision, altså dem begge to sammen, men i de senere år må vi sige, at Dronningens Nytårstale for alvor har vundet indpas hos vores Oddset-kunder. Men derefter kommer Melodi Grand Prix og Eurovision".

Danske Spil er altså igen i år klar med odds på dansk MGP, hvor Fyr & Flamme er favoritter før starten med sangen "Øve os på hinanden". Det er selvfølgelig allerede nu muligt at oddse på vinderen af dansk MGP i år, men det afsløres også i dagens podcast, at der kommer til at være Live Odds på MGP lørdag aften hos Oddset.

Foruden dansk MGP er der selvfølgelig, vanen tro, fokus på weekendens mest interessante fodboldkampe. I dag er der optakter med spilforslag til de tre store derbies i denne weekend: Brøndby vs FCK, Atletico Madrid vs Real Madrid og Manchester City vs Manchester United.

Hør mere om odds og spilforslag til dansk MGP og Derby Weekenden i dagens Alting Kan Ske podcast.

Hør Alting Kan Ske*