Barcelona vs Celta Vigo odds: Kan danskerklubben overraske på Nou Camp?

11. januar 2018

Barcelona vs Celta Vigo odds: Kan danskerklubben overraske på Nou Camp?

I aften kl. 21.30 er der returopgør i Copa del Reys 1/8-finale mellem Barcelona og Celta Vigo. Her står der 1-1 fra det første opgør i Vigo, og spørgsmålet er nu, om Celta med bl.a. Daniel Wass på holdet, kan overraske på Nou Camp og snuppe billetten videre i Copa del Rey.

Ser vi på odds på Barcelona vs Celta Vigo forudser bookmakerne en sikker sejr til Barca. Hos LeoVegas er der lige nu odds 1.13 på Barcelona, mens Celta-sejren giver odds 17.00. Uafgjort står til 8.50 gange pengene.

Aftenens Copa del Rey-brag vises på EuroSport med kick off kl. 21.30.

Spil på Copa del Rey hos LeoVegas >>

 

Barcelona vs Celta Vigo i Copa del Rey

Copa del Rey er ikke et af de vigtige trofæer for Barcelona, men derfor vil det alligevel være en fiasko at ryge ud på hjemmebane. Risikoen er dog tilstede her mod Celta, som har fået en god start på 2018, og som, iflg. Daniel Wass' udtalelser i denne uge, tror på chancen på Nou Camp.

I årets første to kampe har Celta spillet 2-2 og 1-1 mod Real Madrid og Barcelona på hjemmebanen, og det er altså første gang i år, at Celta skal spille på fremmed græs. Her har Celta hidtil i sæsonen hentet tre sejre og scoret hele 19 mål i ni udekampe i La Liga.

Celta skal score, da 0-0 vil sende Barcelona videre på reglen om udebanemål, men Celta, som har hjemme i La Ligas tunge ende, kommer på en svær opgave mod Barcelona, som endnu er ubesejrede i sæsonen, og som kan prale med en imponerende 29-4 målscore for 9 kampe på hjemmebanen.

Celta har scoret i samtlige udekampe i La Liga i denne sæson, og med den form holdet er i i øjeblikket, kan det måske også blive til en scoring på Nou Camp.

 

Spilforslag til kampen: Begge Hold Scorer og Barca vinder

Celta har ikke mere at spille for i La Liga, udover at undgå nedrykning, og Copa del Rey-turneringen skal  forfølges til ende, også selv om modstanderen hedder Barcelona på Nou Camp. Samtidigt er Celta et hold, som gerne vil have bolden, og skaber mange chancer i kampene, så en Celta-scoring i kampen er bestemt ikke utænkelig.

Barcelona sparrede adskillige normale startere i det første opgør, heriblandt Messi, men denne gang er det mere tænkeligt, at Valverde vil bringe flere normale startere i spil. Derfor bør det naturligvis også ende i en hjemmesejr til Barca, som har vundet deres seneste 5 La Liga-kampe med 14-0, inkl. en flot 0-3 sejr på Bernabeu. Vi øjner dog alligevel muligheden for Celta Vigo kommer på tavlen, da holdet som nævnt har scoret i samtlige udekampe i denne La Liga-sæson.

Derfor spiller vi "Hjemmeholdet vinder og begge hold scorer" til odds 2.30 hos LeoVegas.

Spil på Copa del Rey hos LeoVegas >>