Bayern München vs Paris St. Germain odds

4. december 2017

Bayern München vs Paris St. Germain odds

Der er topopgør i Gruppe B tirsdag d. 5. december i Champions League, når Bayern München tager imod Paris St. Germain hjemme på Allianz Arena. Se odds på Bayern vs PSG her.

Celtic og Anderlecht er kørt agterud i Champions League Gruppe B, hvor Bayern og PSG er sikre på at tage turen videre til 1/8-finalerne. Kampen tirsdag aften på Allianz Arena mellem Bayern og PSG er derfor reelt udelukkende et opgør om hvem der skal trække en gruppe 1'er eller 2'er i 1/8-finaler. Derudover vil værterne formentlig forsøge at hævne 3-0 nederlaget i Paris i den omvendte kamp i september.

Ser vi på odds på Bayern vs PSG hos LeoVegas, er der dømt forholdsvist tæt løb med odds 2.50 på Bayern og odds 2.75 på PSG. Uafgjort giver et flot odds 3.70.

Der blændes op for kampen kl. 20.45 på TV3+, tirsdag d. 5/12.

Se odds på kampen hos LeoVegas >>

 

Odds-optakt: Bayern München vs Paris St. Germain

Allianz Arena (foto: shutterstock)

Kampen mellem Bayern og PSG var på forhånd udråbt som en finale i Gruppe B, hvor afgørelsen om gruppevinderen ville falde. Det er for såvidt stadig scenariet før kampen tirsdag d. 5. december, men Bayerns chancer for at overhale PSG på førstepladsen er tæt på ikke-eksisterende.

Bayern er tre point efter franskmændende, og kan derfor bringe sig á point med en sejr, men da tyskerne tabte den første indbyrdes kamp med hele 3-0, skal der altså en storsejr til hjemmeholdet til, før vi får et nyt førerhold i sidste spillerunde af Champions League-gruppespillet.

De tyske mestre slog i weekenden Hannover med 3-1, og fik dermed rettet op på nederlaget i forrige runde til Mönchengladbach, der samtidigt var det eneste nederlag i de sidste 12 kampe på tværs af alle turneringer. Hjemme på Allianz Arena er Bayern i øvrigt 8-1-0 med en imponerende målscore på hele 28-4 for kampene i Bundesligaen og Champions League i år.

 

PSG skal blot undgå stort nederlag

Vælger Unai Emery at spare spillere mod Bayern? (foto: shutterstock)

Pariserne kan spille frit i München, da videre avancement allerede er i hus, og et potentielt nederlag betyder derfor ikke det helt store. For PSG gælder det blot om at undgå et stort nederlag, hvis man vil forsvare førstepladsen og dermed stå bedre i lodtrækningen til 1/8-finalerne.

PSG tabte dog overraskende i weekenden til Strasbourg med 2-1, hvor Kylian Mbappe lavede det enlige mål for Paris. Dermed sluttede PSGs sejrsstime på syv kampe med lutter sejre.

Efter kampen mod Bayern venter der yderligere fire kampe på kun 11 dage for PSG-holdet, inden man kan gå på juleferie d. 20 december. Det er derfor oplagt at tro, at Unai Emery sparer nogle af sine spillere tirsdag aften - eller at spillerne sparer sig selv på banen.

Skader og karantæner:

Hos Bayern er Manuel Neuer stadig skadet, og tyskerne må også undvære Juan Bernat og Arjen Robben. Endvidere er Thomas Müller, Thiago Alcantara og Ribery angiveligt ikke 100% fit, og deres deltagelse i kampen vil formentlig være på vippen helt frem til kick off.

Paris må undvære Thiago Motta, Thiago Silva og Lucas iflg. de seneste meldinger fra Frankrig, men spørgsmålet er, om Emery vælger at spare flere spillere frivilligt, som der spekuleres i i flere franske medier.

 

Spilforslag: Odds 2.50 på Bayern-sejr

Hjemme på Allianz er Bayern et absolut monster at ryge op imod. Hjemmepublikummet forventer at Bayern blæser til angreb, da andenpladsen er i hus, og kun en storsejr tæller for Bayern. Der er altså intet at risikere, ved at gå efter en storsejr over Neymar og Co.

Paris har som nævnt et travlt program i ugerne efter kampen, og det bør alt andet lige betyde en indsats på under 100% - og måske endda også enkelte sparede spillere i kampen.

Det ligner i vores optik en Bayern-sejr her, og odds 2.50 på hjemmeholdet hos LeoVegas er godt betalt i vores optik. Vi spiller derfor en sejr til værterne, men holder os fra handicap-odds, da PSG, selv med reserver på banen, er et kvalitetsmandskab som er svære at besejre med mange mål.

Tror man alligevel på en Bayern-sejr med handicap -1, er der flotte odds 4.60 hos LeoVegas. Samtidigt er det værd at overveje et spil på Over 3,5 mål i kampen til odds 2.20.

Se odds på kampen hos LeoVegas >>