Bookmaker odds: - Brøndby er nu klare DM-favoritter

31. oktober 2017

Bookmaker odds: - Brøndby er nu klare DM-favoritter

FCM og FCK tabte begge terræn i Superligaen i weekenden, og da Brøndby samtidigt slog Randers, gør Danske Spil nu Vestegnens stolthed til odds-favoritter til DM-guldet i 2017/18.

Det er ikke så længe siden FCK blev fravristet titlen som DM-favoritter hos bookmakerne, og nu har Danske Spil igen sænket oddset på Brøndby, og hævet det på konkurrenterne, efter Brøndby satte sig på 1. pladsen i Superligaen mandag aften med en 3-1 sejr hjemme mod Randers.

Samtidigt viste hverken FCM eller FCK mesterskabsform i deres kampe mod Lyngby og Horsens, og Danske Spil gør nu Brøndby til favoritter til at vinde Superligaen i denne sæson.

Spil hos Oddset >>

Superliga Vinder Odds hos Oddset:

Brøndby: 2.60

FCM: 3.20

FCK: 3.40

Vinder Brøndby resten af deres hjemmekampe i Grundspillet:

JA: 6.50

Fører Brøndby stadig Superligaen efter næste spillerunde:

JA: 2.30

Spil hos Oddset >>

 

Danske Spil gør nu Brøndby til DM-favorit

Weekendens resultater i Superligaen har gjort, at Brøndby nu er favoritter til at vinde det danske mesterskab. Sådan er meldingen fra Danske Spil, hvor Brøndby står til odds 2,60 til at vinde mesterskabet. FCM står til odds 3,20 og FCK til odds 3,40.

"Det er længe siden, at Brøndby har ligget i denne position rent oddsmæssigt", siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil og fortsætter:

"Under det meste af Zornigers tid i klubben har holdet holdt et højt pointsnit. Sådan er det også i denne sæson, og når FCK ikke helt kan leve op til sidste sæsons resultater, så er det naturligt, at vi kigger mod Brøndby. De skovler point ind lige nu - selv når spillet ikke helt flyder, som det var tilfældet mod Randers", siger Peter Emmike.

En af grundene til, at Brøndby ligger etter er deres hjemmebanestatistik, som fortæller, at Brøndby har vundet syv og fået en uafgjort i otte hjemmekampe.

Danske Spil har også øje på netop den statistik. Spiludbyderen har også odds på, hvordan resten af Brøndbys hjemmekampe i ligaen går. Tror man for eksempel, at Brøndby vinder resten af grundspillets hjemmekampe i Superligaen, så får man odds 6,50 på det.

I næste runde venter københavnerderbyet for Brøndby, når de gæster Parken og FCK. Tror man, at Brøndby stadig fører Superligaen efter den spillerunde, så får man odds 2,30 på det. Tror man, at FC Midtjylland overtager duksepladsen i weekenden, så får man odds 1,75 på det.

Se alle Danske Spils Odds her >>

Bliver der fejret et mesterskab på Brøndby Stadion i 2018? (foto: shutterstock)