Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Brøndby får Betfair som officiel partner

0

Brøndby har fået en ny betting partner i den kæmpestore betting-virksomhed, Betfair. Aftalen løber i tre sæsoner.

SPIL PÅ BRØNDBY HOS BETFAIR

Brøndby IF meddeler i en pressemeddelelse, at klubben fra den københavnske Vestegn netop har underskrevet et eksklusivt betting partnerskab med Betfair, en af verdens førende og mest innovative bettingvirksomheder. Med aftalen bliver Betfair den officielle betting partner for Brøndby IF for de kommende tre sæsoner.

Brøndby IF’s direktør, Ole Palmå, siger om aftalen:

– Vi er utrolig glade for at præsentere Betfair som vores officielle betting partner. Vi har haft dialog med en række mulige nye betting partnere, men vi valgte Betfair, som i hele forløbet har været utroligt professionelle. Det har imponeret mig, at en global virksomhed med et så stærkt international brand har vist stor forståelse og respekt for det stærke forhold, der eksisterer mellem vores unikke fanbase og os som klub.

Også Betfairs globale marketingschef, Matthew Hopper, er begejstret for aftalen, der tager over efter Brøndbys tidligere partnerskab med bet25.

– Vi har længe ønsket at danne partnerskab med Brøndby IF, så vi er selvfølgelig meget stolte af, at vi i de næste tre sæsoner kan kalde os Brøndby IF’s officielle betting partner. Vi har stor respekt for engagementet og lidenskaben, som Brøndby IF’s fans viser til alle klubbens kampe, både hjemme og ude. I fodboldens verden er det i dag sjældent at se så ubetinget loyalitet, som den man ser fra Brøndby IF’s fans, og det har været fantastisk at se den positive udvikling klubben er i, siger Hopper til Brøndbys hjemmeside.