Chelsea tæsker Southampton hjemme på Broen

24. april 2017

Chelsea tæsker Southampton hjemme på Broen

Hjemmeholdet er presset i toppen af Premier League efter nederlaget til Manchester United, og der kræves en sejr mod Southampton. Vi forventer da også en sikker sejr til Antonio Contes Chelsea.

 

Chelsea – Southampton Optakt

Der var intet, der fungerede for The Blues, da Chelsea for halvanden uge siden tabte med 0-2 til Manchester United på Old Trafford.

Her havde hovedstadsklubben ikke et eneste skud på mål, og med nederlaget blev forspringet til Tottenham mindsket til blot fire point med seks runder tilbage.

Kravet er dermed en sejr i tirsdagens opgør på Stamford Bridge, hvor Southampton kommer på besøg. Opgøret spilles få dage efter Chelseas FA Cup semifinale mod Tottenham, der bød på underholdning fra øverste hylde.

Her valgte Conte at rotere en smule, og Southampton kan derfor se frem til en lang tirsdag aften, når de to står overfor Hazard og Costa, der begge kun spillede en halv time mod Spurs.

Trods den lidt alternative opstilling formåede Chelsea alligevel at hente en 4-2 sejr og dermed booke en plads i FA Cup finalen. Sejren gav samtidig holdet en masse selvtillid forud for de afgørende ligakampe, og meget tyder da også på mere succes til Hazard & Co. i tirsdagens opgør.

Claude Puels Southampton har ikke det store på spil, da både nedrykning og europæisk fodbold er langt væk, og de sidste kampe skal dermed bare overstås for danskerklubben. Saints tabte senest med 0-3 til Manchester City, og til midtugens kamp må man fortsat se bort fra Romeu og van Dijk, der begge er essentielle for holdets defensiv.

Hos Chelsea er Gary Cahill fortsat tvivlsom, men ellers kan Antonio Conte stille med et slagkraftigt mandskab, hvor spillere som Costa, Hazard og Fabregas formentlig vil være i startopstillingen.

Den italienske træner ved, at der ikke er plads til flere kampe som den mod Manchester United, hvis titlen skal hives hjem, og hjemmeholdet har da også været godt kørende på hjemmebane i denne sæson.

Her har man vundet 13 ud af 15 kampe, og holdet er da også store favoritter til odds 1.44 hos betfair.

Southampton har dog blot tabt to af de seneste fem indbyrdes opgør, og skulle det ende med en overraskende udesejr, og dermed ekstra spænding i toppen, er der odds 9.00 hos Betfair, mens et remis belønnes med odds 4.75 hos betfair.

Spilforslag

Southampton har før drillet Chelsea, men det sker næppe i dette opgør. Hjemmeholdet leverede en rædselsfuld kamp mod Manchester United, men tingene så noget lysere ud mod Tottenham, og med den triumf i bagagen bør de sikre sig en sikker sejr.

Der er ikke plads til flere fejl for The Blues, og motivationen må derfor være enorm, mens gejsten ikke er den samme hos udeholdet.

Spilforslag: Chelsea/Chelsea til odds 2.20 hos betfair.
Kampstart: 25/4 kl. 20.45 – Se den på TV3+