Danmark vs Tyskland U21: - Igen Tyske tæv til danskerne?

20. juni 2017

Danmark vs Tyskland U21: - Igen Tyske tæv til danskerne?

Tyskland og Danmark tørner sammen i anden runde ved U21 turneringen, der spilles i Polen. Her kan begge hold med en sejr spille sig tæt på videre avancement, så der er meget på spil for begge hold. Vi har kigget nærmere på opgøret.

 

Danmark U21 vs TysklandU21 Odds

Niels Fredriksens tropper skal forsøge at følge op på succesen fra sidste slutrunde, hvor Danmark gik hele vejen til semifinalerne. Og med optakten op til turneringen er der god grund til at tro på dansk succes.

De danske drenge gik nemlig igennem kvalifikationen med imponerende 28 point i 10 kampe, hvilket altså sikrede danskerne en plads her ved EM. De danske talenter er dog havnet i en meget svær gruppe, der udover Tyskland også tæller Italien og Tjekkiet.

Efter første kamp mod Italien, hvor Danmark tabte med 2-0, er der pres på de danske spillere, der højest sandsynligt skal ud og hente alle 3 point, hvis de vil gøre sig forhåbninger om en plads i semifinalen.

I år er det modsat tidligere år kun nummer 1, der går direkte videre, og derfor skal Danmark bruge en sejr, for at holde sig til i puljen. Det kan dog godt vise sig og blive svært.

Danmarks seneste møde med Tyskland i U21 sammenhæng ligger tilbage i 2015, hvor de to hold spillede to kampe imod hinanden. Her vandt tyskerne begge opgør, det første møde med hele 3-0 ved EM slutrunden, mens en træningskamp senere på året, endte med 2-1.

Tyskerne fik en rigtig god start på slutrunden, da Tjekkiet blev besejret uden problemer med 2-0 i deres første opgør på scoringer af Gnabry og Meyer.

Tyskerne har en yderst talentfuld trup med til slutrunden, bestående af flere spillere, der til dagligt spiller i Bundesligaen, og det er derfor ikke uden grund, at flere eksperter og bookmaker ser tyskerne som en af favoritterne til at løbe afsted med titlen.

Hos bookmakerne er der ikke den store tiltro til at danskerne skal vende den dårlige stime mod Tyskland. En dansk sejr er hos Danske Spil oppe i odds 5.00, mens en sejr til tyskerne er nede i odds 1.67.

 

Tyskland U21 - Danmark U21 spilforslag

Selvom Danmark har en rigtig spændende trup med til slutrunden, så mangler holdet dog de helt store profiler fra A landsholdet, der alle har fået tidlig sommerferie efter en lang sæson hos deres respektive klubber.

Selvom danskerne var godt med i det første møde mod Italien, så var det også tydeligt, at der er kvalitetsforskel på at hold bestående primært af Superliga spillere og et hold bestående af spillere fra Serie A.

Ligesom i kampen mod Italien, møder Danmark et tysk hold, der plejer at være kyniske på deres chancer, og det kan godt vise sig at blive afgørende i kampen her. Vi ser tyskerne på nuværende tidspunkt som et niveau over det danske hold, og derfor går vi på en tysk sejr.

Spilforslag: Tyskland sejr til odds 1.67 hos Danske Spil

Kick off: Onsdag d. 21 Juni kl. 20:45 - Se kampen på Kanal 5 eller ZDF

[readmore id="2352">