Danske Spil: Håndboldherrerne får topplacering ved EM 2018

28. juli 2016

Danske oddsere storspiller på Europa League-succes

De danske hold i Europa er oppe imod kvalificeret modstand, men høje odds har gjort det meget attraktivt at spille på succes for især Brøndby og FCM.

Selvom de danske hold er hårdt matchede i deres kamp for at komme ind Europa Leagues forjættede land, så er der stor tiltro til, at det nok skal lykkes for FC Midtjylland, SønderjyskE og Brøndby at komme videre til gruppespillet.

I hvert fald hvis man spørger kunderne hos Danske Spil, der nok også er blevet lokket af nogle indledende odds, der hører til i den høje ende.

FC Midtjylland ligger godt til

Optakt til Videoton - FC Midtjylland

Ulvene fra FC Midtjylland skal i 3. kvalifikationsrunde op imod ungarske Videoton og her har Danske Spil også selv god fidus til, at midtjyderne klarer sig videre, på trods af at man må undvære anfører Jakob Poulsen i første kamp.

"FC Midtjyllands chancer for at gå videre imod Videoton ser gode ud. Lige nu har vi odds 1,48 på, at de klarer sig videre imod ungarerne og odds 2,90 på, at Ulvene kommer til Europa League-gruppespillet. 95% af pengene er også kommet på, at FCM kvalificerer sig til gruppespillet – et odds som startede i 6,00 gange pengene," fortæller odds-ansvarlig hos Danske Spil, Peter Emmike Rasmussen. 

Tiltro til Brøndby mod skrantende Hertha

Optakt til Hertha Berlin - Brøndby

Brøndby har fået sig en fornem start under den tyske træner Alexander Zorniger, og det passer uden tvivl den nye chef på Vestegnen godt, at han skal op imod netop et Bundesliga-hold i Europa League-kvalifikationen.

Hertha Berlin har et stærkt mandskab med profiler som Salomon Kalou og målræven Vedad Ibisevic, men de danske spillere har luret, at de altså ikke har spillet en kamp af betydning siden den 14. maj, og kampform betyder alt andet lige end del. 

Man må heller ikke glemme, at "Det Nye Brøndby" har en grundform, som sjældent er set mage til på Vestegnen, så måske kan Brøndby slå tyskerne med deres egne, løbestærke midler?

De danske tippere har i hvert fald også luret på en samlet Brøndby-sejr, lyder det fra Danske Spil.

"Brøndby har vi odds 3,25 på til at slå Hertha Berlin ud, og odds 6,00 til at komme i Europa League-gruppespillet. Hertha bliver en hård nød at knække, men lykkedes det, er der fine chancer for videre avancement til Europa League. Lige nu er 90% af pengene sat på BIF til at komme i Europa League, men det skyldes nok også det attraktive odds 9,00, de gav fra start af," lyder det fra Peter Emmike Rasmussen.

SønderjyskE underdogs ikke uden chance

Optakt til Zaglebie Lubin - SønderjyskE

Endelig skal sølvvinderne fra sidste sæson, SønderjyskE, et smut til Polen og møde Zaglebie Lubin - også her er odds faldet på en kvalifikation til gruppespillet, men favoritter er sønderjyderne trods alt ikke.

"SønderjyskE skal en tur til Polen og Lubin og imod dem giver det 2,20 for videre avancement til sølvvinderne. De startede i odds 13,00 på at nå til Europa League-gruppespillet," siger Peter Emmike Rasmussen. 

Alt i alt må det siges at kunne blive en dyr omgang for Danske Spil, hvis samtlige de danske hold ryger i gruppespillet, men om det sker, må dog også siges at være lettere tvivlsomt.

Vi ønsker dog alt mulig held og lykke til herfra - uanset klubtilhørsforhold, så kan vi alle bruge lidt point til UEFAs koefficient-liste!