Web
Analytics Made Easy - StatCounter

DM i Oddset 2018: Spil med i Danmarksmesterskabet i Odds

0

Spil med i DM i Oddset 2018 hos Danske Spil, hvor der vanen tro er pladser på spil til Verdens Bedste Fodboldrejse. Læs hvordan du vinder i DM i Oddset her.

Det er blevet den tid på året igen, hvor de bedste oddsere i Danmark skal findes, det er nemlig blevet tid til DM i Oddset 2018. Her kan du vanen tro vinde en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse, som finder sted senere på året i selskab med Oddset og Danske Spil.

Hvis du er en af dem, der altid ved hvor du skal sætte dine krydser, så er DM i Oddset hos Danske Spil lige noget for dig.

Det koster dig ikke ekstra at deltage i DM i Oddset, men du skal dog betale for de oddskopuner, du vil tilmelde. Kun spil for rigtige penge tæller nemlig med, og du skal blot tilmelde din oddskupon, inden for 10 sekunder, når du har spillet den.

Deltag i DM i Oddset >>

* R/v gælder | +18 Ansvarligt Spil

 

Sådan tilmelder du dig DM i Oddset 2018

Først tager vi et kig på, hvordan du tilmelder dig til DM I Oddset, og hvordan du kvalificere en kupon til at være gyldig i de danske mesterskaber i Odds. Først og fremmest kræver det ikke nogen decideret tilmelding at deltage i DM I Oddset. Du skal hverken ind og registrere din konto, eller tilmelde dig med navn og adresse.

For at du kan deltage i DM I Oddset, skal du faktisk bare lave en Oddset kupon som du plejer. Det eneste krav her er, at den ikke må være på mere end 50 kr. og din min. Indsats skal være på 10 kr.

Når du så har trykket spil, skal du skynde dig at være opmærksom. Her vil der på din kvittering stå, ”Du er kvalificeret til at deltage i DM I ODDSET”. Du har derefter 10 sekunder til at trykke på deltag, hvis ikke du gør det, er du desværre ikke tilmeldt DM i Oddset.

Deltag i DM i Oddset >>

* R/v gælder | +18 Ansvarligt Spil

 

DM i Oddset programmet

DM i Oddset 2018 løber over fire uger, hvor ugerunde 1 allerede er begyndt. Den startede d. 29. januar, men det er slet ikke for sent for dig at deltage. Du kan deltage hele vejen indtil tredje ugerunde, hvis du fortsat vil have en chance for at deltage i DM I Oddset finalen.

  • Ugerunde 1: 29. januar – 4. februar
  • Ugerunde 2: 5. februar – 11. februar
  • Ugerunde 3: 12. februar – 18. februar
  • DM I Oddset Finalen: 19. februar – 25. februar

Hvis du gerne vil deltage i DM I Oddset finalerunden, så skal du ende i top 1000 i en af de første tre ugerunde.

Hvis du gør dette, så vil du være blandt de 3000 i finalen, der skal spille om de 20 eftertragtede pladser til Verdens bedste fodboldrejse og den prestigefyldte titel, som Danmarksmester i Oddset.

 

Hvordan vinder man Danmarksmesterskabet i Oddset?

Du vil helt sikkert gerne vinde DM I Oddset 2018, ellers havde du ikke læst denne paragraf. For at vinde DM I Oddset, skal du ”bare” ramme så høje odds som muligt, og være den person, der til sidst har flest point.

For at skrabe point sammen i DM I Oddset, skal du vinde på din oddskupon. Pointene til DM I Oddset udregnes nemlig ved at du tager din indsats og ganger den med det odds du har spillet, og så får du antallet af point. Har du spillet 50 kr. til odds 10.00, så vil du få 500 point, hvis dit odds går hjem.

Du kan dog max. Deltage for 50 kr. pr. dag i Oddset DM, men du må gerne dele dine indskud op. Du kan eks. Spille to kuponer til 25 kr. stykket, eller måske fem kuponer til 10 kr. stykket. Dette er ene og alene op til dig, det vigtigste er dog, at du husker at trykke Deltag, når du har spillet din kupon.

For at vinde DM I Oddset, skal du altså være den, der har flest point i finalen. Så i første omgang skal du kvalificere dig til finalen, og dette gør du ved at ende i Top 1000 i en af de første tre ugerunde. Kan du ende i top 1000, så har du fået adgangsbillet til DM I Oddset finalen.

I finalen er der så 3000 deltagere, og her gælder det om at blive den deltager med det højeste antal point. Hvis det bliver dig, så kan du lade dig krone som Danmarksmester i Oddset!

Deltag i DM i Oddset >>

* R/v gælder | +18 Ansvarligt Spil

 

Masser af ugentlige- og finalepræmier

Der skal naturligvis være præmier på spil, før det er sjovt at deltage i en konkurrence. Det er heller ingen undtagelse her, og ved DM I Oddset er der fantastiske præmier, som du allerede kan vinde fra ugerunderne.

Vi har taget et kig på de præmier, som du kan vinde under DM I Oddset, og det er følgende:

Ugepræmier: 1. Rejsegavekort: 10.000 kr. 2. Supergavekort 2.500 kr til Gavekortet.dk 3. 1x 1000 kr. frit spil til Oddset 4. Bold og bajer med gutterne – Fodboldfabrikken KBH eller Odense (Værdi 1000 kr.) 5. Unisport gavekort 600 kr. 6. 1 times bold på fodboldfabrikken. 600 kr. 7. 1 x 500 kr. frit spil til Oddset 8. 1 x 300 kr. frit spil til Oddset 9. 1 x 200 kr. frit spil til Oddset 10. 1 x 100 kr. frit spil til Oddset

Finalepræmier: 1. Verdens bedste fodboldrejse 2018. Værdi 15.000 kr. + 4 x 500 kr. frit spil til Oddset. 2. Verdens bedste fodboldrejse 2018. Værdi 15.000 kr. + 2 x 500 kr. frit spil til Oddset. 3. Verdens bedste fodboldrejse 2018. Værdi 15.000 kr. + 1 x 500 kr. frit spil til Oddset. 4-20. Verdens bedste fodboldrejse 2018. Værdi 15.000 kr.

Overstående er altså de præmier, som du kan vinde, hvis du bare har lidt ekstra held med dig, når du oddset i løbet af februar måned. Hvem ved, måske bliver det dig, der er den næste vinder af DM i Oddset, og som dermed skal på verdens bedste fodboldrejse 2018,

Regler for at deltage i DM i Oddset 2018

Da DM i Oddset jo er en konkurrence, så er der selvfølgelig regler der skal overholdes, og for at du ikke ender med at snyde dig selv, så kommer vi med de vigtigste regler her.

Du skal være min. 18 år, for at deltage i DM i Oddset, og du kan ikke ombytte eller videresælge præmien Verdens Bedste Fodboldrejse.

Du kan max. Deltage for 50 kr. om dagen, og du kan deltage i DM i Oddset fra PC og Mobil.

Du må gerne ”Tage pengene” på dine væddemål før kampen er slut.

Deltag i DM i Oddset >>

* Reklame | R/v gælder | +18 Ansvarligt Spil