Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Danmark vs Ungarn: Få odds 6.00 på dansk sejr ved EM i håndbold

0

Danmark tager lørdag aften hul på EM-slutrunden  i Kroatien, når Ungarn venter. Netop Ungarn blev endestationen for de danske håndboldherrer ved sidste års VM-slutrunde, og lørdagens opgør er dermed den perfekte mulighed for at få hævn.

Skal man tro bookmakerne, er der da også en ganske god mulighed for, at Danmark snupper sejren. En sejr til Nikolaj Jacobsens tropper belønnes med odds 1.32 hos Unibet, der samtidig har odds 4.90 for en sejr til Ungarn. Uafgjort er et sjældent fænomen i håndbold, men ender det med et remis, kan du hente odds 10.50 hos Unibet.

Vi har taget et kig på kampen og anbefaler et spilforslag på over 52,5 mål til odds 1.82 hos Unibet.

Spil på kampen hos Unibet >>

 

Odds Tilbud: Få 6.00 på Danmark mod Ungarn

Har du endnu ikke en konto hos bookmakeren betfair, kan du få forhøjet dit odds fra det normale 1.28 på Danmark til odds 6.00 for en dansk sejr.

Nye kunder kan spille op til 50 kr. til det forhøjede odds 6.00 på Danmark, og gevinsten fra væddemålet udbetales som en bonus, som skal spilles igennem x 1 til odds 1.50 eller højere indenfor 90 dage.

Du finder alt info om kampagnen via knappen forneden.

Få odds 6.00 på Danmark her >>

R/v gælder – Indeholder henvisningslink

 

Danmark vs Ungarn spilforslag: Målene vælter ind til odds 1.82

Både Danmark og Ungarn har spillet en række træningskampe frem mod EM-slutrunden. For Danmarks vedkommende har den stået på tre kampe i Golden League, mens Ungarn har mødt Sverige to gange.

Fælles for alle kampene er, at der har været masser af mål, og vi satser på endnu mere underholdning på lørdag. Her løber danskerne ind som store favoritter, og Nikolaj Jacobsen råder da også over en verdensklasseoffensiv, der godt kan komme op på 30 mål.

Ungarn har dog også flere kvalitetsspillere, og i begge opgør mod Sverige scorede man 29 mål, hvilket vidner om en farlig offensiv. Den første kamp ved en slutrunde kan være præget af nervøsitet, men det påvirker næppe antallet af mål.

Da de to hold senest mødtes i maj 2017, endte det med 62 mål, og vi er en smule overrasket over, at Unibet har sat linjen så lavt.

Vi takker dog, og spiller derfor på, at kampen ender med over 52,5 mål til odds 1.82 hos Unibet

Odds på Unibet >>

 

Danmark er blandt favoritterne til at snuppe guldet

Forventningerne er altid store til de danske håndboldherrer, men i år er der ekstra pres på Mikkel Hansen & Co. Nikolaj Jacobsen har som bekendt overtaget roret, og han skal nu for første gang stå i spidsen for Danmark ved en slutrunde.

Danmark har da også masser af bevise, efter de sidste år allerede røg ud i 1/8-delsfinalerne ved VM-slutrunden i Frankrig. Her blev Ungarn endestationen, og netop ungarerne er Danmarks første modstander ved dette års EM-slutrunde i Kroatien.

De to hold mødes på lørdag, og her går danskerne ind til opgøret som store favoritter. Det er da også et yderst slagkraftigt mandskab, Nikolaj Jacobsen kan stille med, og den danske landstræner kan samtidig glæde sig over, at Mikkel Hansen og Lasse Svan begge ser ud til at blive klar.

De to profiler sad begge over ved Golden League, og de får naturligvis afgørende betydning for Danmarks medaljechancer ved denne slutrunde, hvor danskerne er blandt favoritterne til at gå hele vejen.

I forhold til sidste års VM-slutrunde er playmakeren Rasmus Lauge blevet klar, og Flensburg-Handewitt-spilleren viste sig flot frem ved Golden League. Udover Lauge er profilerne stort set de samme, og de danske håndboldherrer vil utvivlsomt gøre alt for at få en god start på slutrunden.

Som tidligere nævnt satte Ungarn sidste år en stopper for de danske VM-drømme, og motivationen for at slå  ungarerne må derfor være enorm hos Mikkel Hansen & Co.

De to hold mødtes også i kvalifikationen til årets EM-slutrunde tilbage i maj måned. Her endte det første opgør uafgjort, hvorefter Danmark satte tingene på plads i det omvendte opgør ved at vinde med overbevisende 35-27.

Odds på Unibet >>

(foto: shutterstock)