NFL: Los Angeles Chargers vs Kansas City Chiefs

24. september 2017

NFL: Los Angeles Chargers vs Kansas City Chiefs

Søndagens sene opgør, som vi får lov at være vidne til på TV3+, er et klassisk AFC West rivalopgør mellem Philip Rivers' Chargers og Alex Smiths Chiefs.  De to hold mødtes to gange i den forgangne sæson, hvor Chiefs vandt begge møder.

 

L.A. Chargers vs Kansas City Chiefs

Ny by, samme problemer. Chargers skiftede San Diego ud med Los Angeles efter den forgangne sæson, men problerme har de taget med sig. Det er ikke fordi Chargers bliver kørt over i deres kamp, tværtimod. De kan bare ikke lukke de tætte kampe, og det er en forbandelse der følger dem ind i den nye sæson. Sidste år var Chargers 1-8 i kampe der blev afgjort med højst  tre point, og i denne sæson har de tabt med tre og to point.

I Week 2's nederlag til Dolphins havde man faktisk føringen i store dele af kampen, men Dolphins bragte sig i front efter et vellykket 54 yards field goal af Cody Parkey. Efter et fint drive fandt San Diego frem til et 43-yard field goal forsøg, men Younghoe Koo kunne ikke eksekvere. Philip Rivers spillede ellers en god kamp, hvor han konverterede 31 ud af 39 kast for 331 yards og en touchdown. Rivers har generelt spillet solidt, hvor han sammenlagt har kastet for 523 yards og fire touchdowns, men en sejr er det ikke blevet til.

Chargers skal være kede af at møde en divisionsrival værende sejrsløse, da det bestemt ikke kommer til at blive lettere for dem, og især ikke når det er Kansas City Chiefs der er modstanderen. Rivers' passing game er ligaens 9. bedste, hvilket er acceptabelt, og deres defense har været middelmådigt indtil videre.

 

Alex Smith er løsnet op - og det imponerer

Kansas City Chiefs har været en positiv overraskelse i denne sæson, da de slog ligaens måske stærkeste hold, New England Patriots, med 15 point til forskel på Gillette Stadium i Week 1. Det fine momentum fulgte de op på i Week 2, da de besejrede Eagles 27-20. Chiefs' offense var ikke lige så dominerende som Eagles' var, men var mere velorganiserede og oplagte, hvilket i sidste ende gav dem sejren.

Alex Smith har altid været anset som værende en meget passiv og forsigtig fyr, men det ser ud til, at han er træt af den anskuelse. Han har virkelig steppet sit game op, hvor han efter to kampe har sat 619 yards og fem touchdowns på CV'et. Imponerende, Smith! Chiefs offense er rangeret som ligaens anden bedste med 440.5 yards pr. game i gennemsnit, og de burde ikke have noget problem med at holde fast i den statistik mod et forsvar der er under middel.

 

Oddsforum Spilforslag

Spilforslag:  Kansas City Chiefs sejr -3.5 (inkl. overtime) til odds 2.00 hos Nordicbet

Spil på NFL hos NordicBet >>

Det er altid god underholdning når de to hold støder sammen, og det burde ikke ændre sig ind mod denne kamp. Chargers har ikke ændret sig siden San Diego, og det ser ikke ud til at de har fundet terræn på hjemmebane endnu. Det vil Chiefs udnytte, hvilket bringer dem op på 3-0 efter tre kampe.

San Diegos defense har gjort deres arbejde ved at holde kampene tæt og overlade skæbnen i hænderne på deres offense, men det formår de ikke i mod Chiefs, der bliver holdets største opgave indtil videre i sæsonen. Chiefs er et fantastisk udebanehold, hvilket vi så i mod Patriots, og den stime kommer de til at fortsætte her.

Kampstart & TV: 24/9 kl. 22:25 på TV3+, Viaplay.