Danmark vs Norge spilforslag: - Målene vælter ind i Golden League

5. januar 2018

Danmark vs Norge spilforslag: - Målene vælter ind i Golden League

De danske håndboldherrer fik en forrygende start på Golden League, da de i torsdags slagtede Egypten. Nu venter dog hårdere modstand i form af Norge. Du kan finde odds på kampen, optakt og  spilforslag her. 

Efter en jævnbyrdig start på 1. halvleg skruede Danmark en smule op for tempoet i torsdagens opgør mod Egypten, der herefter måtte kapitulere. De stakkels egyptere blev løbet over ende af den danske offensiv, og det endte med en knusende sejr på 37-21 til Nikolaj Jacobsens tropper.

Næste opgave for Danmark under Golden League, der fungerer som en opvarmningsturnering til den kommende EM-slutrunde, hedder Norge, og det bliver næppe lige så nemt.

Se også: Odds på Herre EM 2018 i håndbold

Hos Betfair er Danmark dog stadig favoritter til odds 1.44. Tror du mere på en sejr til Norge, kan du hente odds 3.20 hos Betfair. Et spil på uafgjort belønnes med odds 10.00 hos samme bookmaker.

Spil på kampen hos Betfair >>

 

Spilforslag: Danmark og Norge skyder med skarpt

Opvarmningskampe er altid en svær størrelse at spå om, men torsdagens kampe viste med al tydelighed, at holdene har mest fokus på offensiven. Det betyder, at kampene bliver meget målrige, og Danmarks kamp mod Egypten nåede således op på 58 mål, mens der var 59 af slagsen, da Norge spillede mod Frankrig.

Billedet bliver sandsynligvis det samme på lørdag, hvor begge hold igen vil rotere en del. Det kan skabe usikkerhed i de to forsvar og dermed mange store chancer til det angribende hold.

Hos Betfair er der odds 1.72 for over 55,5 mål, og det er et rigtig fint spil.

Spilforslag: Over 55,5 mål til odds 1.72 hos Betfair

 

Danmark viste ingen nåde mod Egypten

De danske håndboldherrer løb ind til opgøret mod Egypten som store favoritter, og man må i den grad sige, at de levede op til favoritværdigheden. Den første halvdel af 1. halvleg var meget jævnbyrdig, men herefter trak danskerne fra og endte med at vinde med hele 16 mål.

Egyptens forsvar havde mere end svært ved at holde de danskere spillere fra fadet, og Nikolaj Jacobsens mandskab nåede helt op på 37 scoringer. Den danske landstræner fik samtidig mulighed for at give masser af spilletid til de unge spillere, og Danmark fik dermed den perfekte start på turneringen .

 

Norge jagter revanche efter nederlag

Mens Danmark fik en drømmestart, måtte Norge kapitulere mod de stærke franskmænd, der vandt med 32-27. Et nederlag til Frankrig er dog ikke noget at skamme sig over, og danskerne må bestemt ikke undervurdere Norge, der tidligere har bevist, at de kan spille lige op mod Mikkel Hansen & Co.

Danmark mødte senest Norge i en betydende kamp ved OL i 2016, og her endte det uafgjort 25-25, hvilket vidner om et norsk hold, der ved, hvordan man skal spille mod danskerne. Noget kunne derfor tyde på, at vi får et meget tæt og nervepirrende opgør.

Spil på Betfair >>