Web
Analytics Made Easy - StatCounter

LeoVegas: Odds 10.00 på Brøndby vinder Superligaen

0

Bookmakeren LeoVegas er klar med odds 10.00 på at Brøndby vinder Superligaen i år. Tilbuddet gælder kun nye kunder, og du kan læse mere om det forhøjede Brøndby-odds forneden.

Brøndby ligner et godt bud på en kommende Superliga-vinder i denne sæson, og nu kan man få odds 10.00 på Brøndby vinder Superligaen i år hos LeoVegas.

Odds-tilbuddet gælder nye kunder, som kan vinde op til 500 kr. uden omsætningskrav med tilbuddet, hvis altså Brøndby bliver mestre i denne sæson.

Klik på knappen for at snuppe tilbuddet på Brøndby, som udløber fredag d. 9/2 kl. 19.00.

Få odds 10 på Brøndby her >>

* R/v gælder | +18 Ansvarligt Spil

Brøndby slog forleden FCK ud af pokalturneringen, og bejler nu for alvor til titlen som danske mestre. Læs mere om hvordan du kan få odds 10.00 på Brøndby som Superliga-vindere i år forneden.

 

Få odds 10.00 på Brøndby som danske mestre i år

LeoVegas er klar med et vanvittigt godt odds tilbud til Brøndby-fans, og andre som tror på Vestegnens fodboldflagskib i Superligaens guldkamp i år. Hos LeoVegas kan nye kunder nemlig spille op til 50 kr. til odds 10.00 på Brøndby som Superliga-vindere i år.

Sådan får du odds 10.00 på Brøndby:

  • Opret ny konto hos LeoVegas.dk >>
  • Find markedet for Superliga vindere og vælg Brøndby til det normale odds
  • Placer 50 kr. indsats og husk at aktivere Odds Boost på spilkuponen inden du betaler
  • Odds Boost skal fremgå og være aktiveret, før du bliver berettiget til det forhøjede odds 10.00

Den maksimale gevinst er 500 kroner og gevinsten er uden omsætningskrav.

Få odds 10 på Brøndby her >>

* R/v gælder | + 18 Ansvarligt Spil

 

Knaldtilbud på dansk mesterskab til Brøndby

Det er lidt af et knaldtilbud LeoVegas disker op med her til sine nye kunder i dagene op til Superliga-starten, for Brøndbys chancer for at vinde det danske mesterskab i fodbold i år, ser gyldne ud.

FC Midtjylland fører ganske givet Superligaen lige nu, men kun med ét point, og har solgt klubbens topscorer med 10 mål – Alexander Sørloth – til Crystal Palace i Premier League.

Brøndby ser derimod stærke ud lige nu, og odds 10.00 på Brøndby virker derfor som lidt af en gave til fans af de blå/gule – eller fans af rivaliserende klubber, som vil tjene en skilling på evt. Brøndby-succes.

Forneden kan du læse mere om, hvorfor vi tror Brøndby vinder mesterskabet i år, og hvis du er enig i vores betragtninger, kan du jo altid snuppe odds 10.00 hos LeoVegas på et dansk mesterskab til Brøndby.

 

Derfor vinder Brøndby Superligaen anno 2017/18

Hos FCK knokler Ståle Solbakken for at finde et spillemæssigt niveau som står mål med klubbens enorme lønbudget, og nordmanden kan meget vel blive en truet mand i foråret, hvis ikke snart resultaterne vender. Men selv hvis Ståle begynder at få flere point pr. kamp, er FCK efterhånden så langt bagefter Brøndby i regnskabet, at kun de største FCK-fans tror på guld i år netop nu.

FC Midtjylland er som udgangspunkt de største konkurrenter til Brøndby i år, og fører da også Superligaen med ét point flere end brøndbyerne. FCM har dog i vores optik set mere svingende ud end Brøndby i præstationerne i efteråret, og har nu også solgt Sørloth til Crystal Palace, hvilket må kunne mærkes hos Ulvene.

Brøndby har kontinuerligt leveret på et højt niveau gennem længere tid, og stemningen er god i klubben i øjeblikket, så der er umiddelbart intet der tyder på, at tingene vender til det negative her i foråret.

Zorniger stortrives på Vestegnen

Klubben har ikke skilt sig af med nævneværdige spillere i transfervinduet, og cheftræner Zorniger kan bygge videre på det store arbejde, tyskeren allerede har præsteret med sine spillere i Brøndby.

Forleden erklærede Zorniger i et interview med B.T. sin kærlighed til Brøndby IF, og fortalte i samme ombæring om, hvordan familien trives i Danmark. Der er iflg. tyskeren intet der kan få ham til at forlade Vestegnen lige nu, og det lyder i vores ører, som noget en kommende guldtræner i Superligaen ville sige.

Brøndby har ikke vundet det danske mesterskab i fodbold siden 2005, og klubben som engang nød status som dansk fodbolds lokomotiv, har også kun hentet sølvmedaljer to gange siden det seneste mesterskab.

Det seneste sæt sølvmedaljer kom i hus i fjor, men meget tyder på, at medaljerne kan blive af gylden metal i år på Vestegnen. Hvorfor ikke snuppe odds 10.00 uden omsætningskrav på det hos LeoVegas?

Få odds 10 på Brøndby her >>

* R/v gælder | + 18 Ansvarligt Spil

Bliver der fejret guld i år på Brøndby Stadion? (foto: shutterstock)