Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Sevilla vs Liverpool odds: – Formstærke gæster snupper sejren

0

Den omvendte kamp i Liverpool sluttede 2-2, men hvem snupper sejren tirsdag aften, når Liverpool gæster Sevilla i Champions League? Læs spilforslag og se odds her!

Sevilla og Liverpool kæmper en hård kamp om førstepladsen i gruppe E, hvor Spartak Moskva samtidig lurer i kulissen. Tirsdag tørner de to formstærke hold så sammen på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

Trods hjemmebanefordelen får du odds 2.80 for en Sevilla sejr hos Nordicbet, mens der er odds 2.65 på Liverpool hos Unibet. Ender kampen uafgjort, er der odds 3.55 hos Unibet.

Spil hos Unibet >>

 

Spilforslag: – Formstærke Liverpool snupper sejren

Spilforslag: Liverpool til odds 2.65 hos Unibet

Kampstart & TV: 21/11 kl. 20.45 – Vises på TV3+

Sevilla havde store problemer, da de to hold mødtes i det omvendte opgør, og det kan de meget vel få igen. Liverpool er rigtig godt kørende for tiden, og det er svært at se, hvordan Kjær & Co. skal sætte en stopper for englændernes suveræne offensiv.

Samtidig har Klopp fået meget bedre styr på defensiven, der kun har indkasseret et enkelt mål i de seneste fire kampe. Det er stadig ikke fejlfrit i de bagerste geledder, men det har bestemt set bedre ud.

Med en sejr kan Liverpool spille sig videre fra gruppespillet samt stå i en gunstig position i forhold til førstepladsen, og den mulighed lader de ikke gå fra sig.

Formkurven er også ganske fin hos hjemmeholdet, men i vores optik er der en smule klasseforskel på de to hold.

Spil hos Unibet >>

 

Sevilla vs Liverpool Optakt

Sevilla og Liverpool har begge brug for tre point, hvis de skal fastholde afstanden til Spartak Moskva. Den russiske hovedstadsklub snupper formentlig sejren mod bundproppen fra Maribor, hvilket vil bringe dem op på otte point i gruppe E.

Her topper Liverpool med netop otte point, mens Sevilla ligger lige bagved med syv. Intet er derfor afgjort, og tirsdagens opgør tegner til at blive meget nervepirrende.

Begge hold er i god form, selvom Sevilla inden landskampspausen tabte til Barcelona. Det nederlag kan man dog ikke klandre holdet fra Andalusien for, og med fire sejre i de seneste fem kampe peger pilen opad for Simon Kjær & Co.

Det samme gør sig gældende for Liverpool, der har fået lidt bedre styr på defensiven, mens offensiven fortsætter med at stråle. I weekenden var sommerindkøbet Mohamed Salah endnu engang på pletten, da han med to mål var hovedarkitekten bag englændernes 3-0 sejr over Southampton. The Reds er nu oppe på fire sejre i træk med en samlet målscore på 13-1, og det kan blive en lang aften for Sevilla, hvis de ikke får styr på Salah og resten af Liverpools offensiv.

Da de to hold tørnede sammen i det omvendte opgør, var Liverpool det klart bedste hold på banen, men et par store brølere i defensiven gjorde, at opgøret endte uden vinder. Det må naturligvis ikke gentage sig for udeholdet, der har gode muligheder for at snuppe førstepladsen.

Skader og karantæner

Hos Sevilla er Nicolas Pareja og Daniel Carrico ude, mens José Mena og Walter Montoya er tvivlsomme.

I Liverpool-lejren lysner det på skadesfronten, og det er formentlig kun Nathaniel Clyne, der må sidde over.

Spil hos Unibet >>