Manchester United - Brighton odds: Oprejsning til Mourinho og co.

17. marts 2018

Manchester United - Brighton odds: Oprejsning til Mourinho og co.

Manchester United skal forsøge at spille sig videre til simefinalerne i FA cuppen, når Brighton gæster Old Trafford lørdag eftermiddag. Vi er klar med optakt, odds og spilforslag til opgøret lige her. 

Manchester United skal forsøge at vaske skuffelsen fra midtugens nederlag til Sevilla væk, når Brighton gæster Old Trafford. Mourinho og co. er på forhånd store favoritter til at hente en sejr, men FA cuppen har tidligere leveret store overraskelser.

Leovegas spår dog rigtig gode chancer for at Manchester United kan hente en sejr. En sejr til hjemmeholdet belønnes med odds 1.30, mens der er odds 11 på at Brighton kan levere overraskelsen. Skulle kampen gå i forlænget spilletid, er der odds 5.20 at hente på X'et.

Odds på LeoVegas >>

 

Manchester United vs Brighton spilforslag: Få mål venter på Old Trafford

Kritikken mod Mourinho og United har med rette været stort de seneste dage, efter nederlaget til Sevilla. Ikke nok med at Manchester United tabte opgøret, så var spillet også en stor faktor til kritikken. Mourinhos defensive spillestil viste sig ikke at kunne holde Sevilla fra måltavlen, og det er noget der har fået mange united fans op i det røde felt.

Mourinho og spillerne for Manchester United skal forsøge at gøre det godt igen lørdag, når Brighton gæster Old Trafford. Et mandskab der burde være en smal sag for hjemmeholdet at klare, men med uroen der ulmer kan det vise sig at blive svære end som så.

Tidligere på sæsonen var Brighton på besøg på Old Trafford i forbindelse med et Premier League opgør. Her vandt United kun med nød og næppe en 1-0 sejr. En kamp der viste, at Brighton besidder gode defensive kvaliteter.

Brighton er ikke et målrigt hold på udebane. Faktisk har holdets seneste 10 udebanekampe alle budt på 2 mål eller under. Vi tror derfor på gode chancer for et nyt opgør, hvor der ikke bliver tale om en målfest.

Spilforslag: Under 2,5 mål i opgøret til odds 2.10 hos Leovegas 

Odds på LeoVegas >>

 

Mourinho og United på jagt efter oprejsning

Der er ingen tvivl om at nederlaget gjorde ondt på Uniteds selvbevisthed. I mange United fans øjne, er Sevilla et hold som Manchester United burde være i stand til at slå over 2 kampe. Ikke desto mindre endte det med at blive en ganske sikker sejr til Sevilla, der vandt skudstatistikken ganske klart i begge opgør.

Derfor står den på jagt efter oprejsning for hjemmeholdet, og det skal gerne gå udover Brighton. Manchester United har indtil videre haft 3 kampe her i turneringen for at nå frem til kvartfinalerne. Først blev Derby slået med 2-0, herefter fulgte en 4-0 sejr over Yeovil, som blev fulgt op med en 2-0 sejr over Huddersfield i sidste runde.

Det er derfor et United hold med momentum i FA Cuppen. En turnering som bør blive prioriteret højere nu, hvor holdet er ude af Champions League. Derfor kan det godt forventes at Mourinho stiller i noget der minder om stærkeste opstilling i weekenden.

Det er dog stadig et United hold der kæmper en del med skader. Både Mitchell og Herrera er med sikkerhed ude af opgøret, mens der er tvivl om både Blind, Ibrahimovich, Jones og Rojo.

 

Brighton hold med ingenting og tabe

Brighton med Chris Hughton havde inden weekenden hentet 3 sejre i træk. Den stime blev dog ødelagt af Rooney og Everton, der formåede at hente en 2-0 sejr. Ikke desto mindre er det stadig et formstærkt Brighton hold der kommer ind til opgøret med muligheden for at spille frit. Holdet er nemlig store underdogs, og der er derfor ikke noget at tabe som sådan for Brighton holdet.

Modsat United, der har haft hjemmekampe i alle deres opgør indtil videre, har Brighton været på 3 udebanekampe for at nå frem til kvartfinalerne. Først blev det til en 2-1 sejr over Crystal Palace. Derefter en 1-0 sejr over Middlesbrough, inden Coventry blev slået med 3-1 i sidste runde. Hughtons drenge må derfor siges at have haft en noget hårdere vej end hjemmeholdet.

Til kampen mod Manchester United er der tvivl omkring Jiri Skalak og Steve Sidwell, der begge døjer med skader.

Kick off: Lørdag d. 17/3 kl. 20:45 - Kampen kan følges på TV3 + 

 


(foto: shutterstock.com)