Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Floyd Mayweather – Conor McGregor | Hvem går ned?

0

Endelig ligger det fast, at den amerikanske mesterbokser Floyd Mayweather og den irske MMA-kæmper Conor McGregor skal mødes. Vi ser på odds på kampen.

Særtilbud:

Odds 4.00 på Mayweather | Odds 15.00 på McGregor

Den har været under optræk længe, den store kamp imellem to af verdens allerbedste krigere, og nu har vi endelig fået en dato. Floyd “Money” Mayweather og Conor McGregor mødes den 26. august i ringen til en boksekamp, der skal afgøre, hvem af de to, der er den største nævekæmper.

Hvem vinder kampen?

Bookmakerne er ikke så meget i tvivl og har Mayweather som stor favorit. Der skal med stor sansynlighed findes en vinder af kampen med mindre dommerne kan komme frem til en uafgjort. Her kan du se odds på hvem der vinder kampen. Mayweather eller McGregor:

Mayweather vinder på point

3,50

Mayweather vinder på KO

1.67


Uafgjort (points)

32,00

McGregor vinder på point

25.00

McGregor vinder på KO

4,60

Bag om kampen

Kampen skal stå i bokseringen og er ikke som McGregor har erfaring med. Og netop det med “boksekamp” er det, der får kampen til at tippe til den 40-årige amerikaners fordel.

For det er Mayweathers domæne, mens McGregor til daglig gør sig i “The octagon”, hvor reglerne er noget mere løsslupne. Herudover er Mayweather ubesejret i sin professionelle karriere, og selvom han har været lidt på vågeblus de seneste år, så bør han kunne sænke McGregor uden større problemer.

Også på trods af, at det senest er kommet frem, at de to boksere er blevet enige om at gå en størrelse ned i handsker fra 10 ounce til 8 ounce, hvilket beskytter hænderne mindre til gengæld for større slagkraft. 

Således lyder det også fra bookmakerne, der ikke leverer den højtråbende irer de store chancer for at besejre Mayweather. For selvom McGregor med sine 28 år har alderen på sin side, så er “Money” almindeligt regnet for at være en af de bedste boksere i verdenshistorien – hvis ikke ligefrem den bedste. 

“McGregors chancer er små i en boksekamp mod en af historien absolut bedste boksere. Vi har faktisk svært ved at se, at denne kamp ender med andre udfald end en sejr til Mayweather,” siger oddsansvarlig hos Danske Spil, Peter Emmike.

“McGregor har ikke bokset på topniveau, og i boksesporten er hans tekniske niveau slet, slet ikke på niveau med Mayweathers,” siger Peter Emmike.

“Der er selvfølgelig altid muligheden for, at McGregor får et heldigt slag ind, der kan ryste Mayweather, som nok især kommer til at passe på i starten, hvor vi må formode, at McGregor går all in på at stoppe modstanderen. Men ’Money’ er for erfaren og for god til at beskytte sig selv over for irerens offensiv. Det ender med Mayweather-sejr,” siger Peter Emmike.

Hos Oddset giver de derfor odds 1,23 på en Mayweather-sejr, og de anser det altså som en formalitet, at amerikaneren introducerer McGregors fjæs til kanvassen. En sejr til ireren giver de derimod odds 3,95 for. Det er dog noget lavere end de indledende 7,50, som en sejr til McGregor gav i starten.

Heller ikke hos NordicBet har de større fidus til den irske udfordrer i forhold til at vinde kampen. 

“For os at se er Mayweather helt selvklart favorit, eftersom han er bokser, og McGregor er MMA-fighter. Det er meget svært at se, McGregor slå Mayweather i en boksekamp, hvis han vel at mærke er i den form han skal være i,” lyder det fra Thomas Holm, der er pressechef hos NordicBet.

Her giver de dog lidt højere odds 1,13 på en sejr til Mayweather, mens du får odds 7 på at McGregor tager sejren.

Herudover har NordicBet også en række specials på kampen, hvor du f.eks. kan spille på, hvor mange omgange, kampen går i.

Hvis man hælder til at det bliver en hurtig omgang, så kan der være idé i at spille på at den går under 9,5 omgange, for det giver hele odds 2,20, mens over 9,5 omgange giver 1,62.

Du kan dertil også spille på, hvilken af de to, der går i kanvassen undervejs. Her gives der hele odds 7, hvis Money Mayweather går ned bare en enkelt gang, mens du får odds 2, hvis McGregor gør det samme.

Om Floyd Mayweather

Superstjernen inden for boksning har aldrig tabt en kamp.

Mayweather har bokset de fleste kampe som professionel hjemme i USA og hans kampe har været solgt som Pay per view.

De har været eftertragtede og The Pretty boy har derfor med tiden fået ændret sit kaldenavn til Money. Floyd ses da også typisk med en hulens masse bling-bling om halsen, om armen og på fingrene.

Han har tidligere som amatør deltaget i de Olympiske Lege for USA på hjemmebane i Atalanta 2006.

Alder: 40 år

Højde: 173cm

Rækkevidde: 183cm

Nationalitet: USA (Michigan)

Fulde navn: Floyd Joy Mayweather Jr. (Født: Floyd Joy Sinclair)

Kampe: 49

Vundet: 49

KO: 26

Tabt: 0

Øgenavn(e): Pretty Boy, Money

Om Conor McGregor

Karrieren er gået stærkt for den flabede og underholdende MMA fighter Conor McGregor. Siden han startede med i 2008  er han blevet mere og mere populær. Han forstår at underholde sin voksende fanskare og på samme tid have succes med sine fights. Kampen mod Mayweather vil være hans første regulere boksekamp, hvor det altså kun er hænderne som skal tale. Det er klart svære betingelser for den Irske kæmper.

Alder: 29 år

Højde: 175cm

Rækkevidde: 188cm

Nationalitet: Irland (Dublin)

Fulde navn: Conor Anthony McGregor

Kampe: 24

Vundet: 21

KO: 18

Tabt: 3

Øgenavn(e): The Notorious, Mystic Mac

Varm op til kampen med et udvalg af de to kæmperes største svinere til hinanden!