NFL: New England Patriots - Kansas City Chiefs

7. september 2017

NFL: New England Patriots - Kansas City Chiefs

De forsvarende Super Bowl mestre, New England Patriots, åbner den nye sæson ved at invitere Kansas City Chiefs til Gillette Stadium. Kansas City havde en fin sæson sidste år, hvor det blev til 12 sejre og kun fire nederlag. Patriots går ind til sæsonen uden deres bedste receiver, Julian Edelman, mens Chiefs mistede Spencer Ware. 

Sidst de to hold mødtes var i januar 2016, hvor Patriots vandt 27-20 på hjemmebane i playoffs. Patriots er store favoritter til denne kamp, efter deres store oprustning i offseason. 

New England Patriots - Pittsburgh Steelers

Bookmaker 1 X  2 Bonus
1,21 24,00

4,90

2000 kr bonus
Bookmaker 1 (0:7.5) X 2 (0:7.5) Bonus

1.90

1,90 2000 kr bonus
Bookmaker O 48.5 Point (inkl. overtid) U 48.5 Bonus
1,90 1,94 2000 kr bonus
Flere spilmuligheder
TILBUD
 

Patriots er store favoritter til at forsvare deres titel som Super Bowl mestre, når de natten til fredag løber ind på Gillette Stadium. I offseason har Patriots formået at forstærke deres i forvejen stærke hold ved blandt andet at bytte sig til New Orleans' Brandon Cooks. De har også formået at erhverve sig DE Kony Ealy fra Carolina, men måtte i sidste ende vinke farvel til ham i preseason. 

Tilgangen af Brandon Cooks skulle vise sig at blive endnu mere vigtig for Patriots, da deres top receiver, Julian Edelman, er ude resten af sæsonen på grund af en skade i preseason. Cooks har 2311 receiving yards og 17 touchdowns på CV'et over de seneste to sæsoner, så forestil jer lige hvad Brady kan bruge ham til. Edelmans fravær kommer til at gøre ondt på Patriots, men heldigvis har man 31-årige Danny Amendola, der kan gøre de fleste ting som Edelman - bare på et lavere niveau. 

Holdets helt store stjerne, Tom Brady, bliver spændende at følge i denne sæson. Han er lige fyldt 40 år, og selvom man til tider kunne se alderen plage ham under sidste års playoffs, så har han nu fem Super Bowl ringe. Han kastede 28 touchdowns og to interceptions i den regulære sæson sidste år, til trods for at misse de første fire kampe på grund af karantæne. Hans måske vigtigste våben nu, Rob Gronkowski, har udtalt, at han føler sig 'leaner and meaner' end nogensinde før, og dermed sender han en stor trussel afsted mod de andre hold i NFL, da han i forvejen var ligaens absolut bedste på hans position. Er det muligt at løfte det i forvejen høje niveau? Der er i hvert fald ingen tvivl om, at med Edelman ude, bliver Gronkowski nødt til at holde sig skadesfri resten af sæsonen, hvis Patriots skal have nogen forhåbninger om at genvinde titlen. 

I defensiven ser det også stabilt ud hos Patriots. Sidste år havde de et af ligaens bedste forsvar, og var det hold der indkasserede mindst point. Man har formået at beholde Malcolm Butler mens man har bragt Stephon Gilmore ind fra divisionsrivalen Buffalo Bills, hvilket formentlig gør Patriots til det overordnede mest komplette hold i NFL lige nu. New England er utroligt gode på hjemmebane, især i mod AFC modstandere, og de er ved at være vant til at spille torsdagskampe som de forsvarende Super Bowl mestre, så de burde være mere end klar til at stå overfor 70.000 tilskuere. 

Kansas City Chiefs' offseason har ikke været nær så god som Patriots, hvor de bogstavelig talt har været i helt off. Chiefs tradede sig op til et first round pick, hvilket man brugte på quarterbacken Patrick Mahones, som faktisk har set stærk ud i preseason og bestemt har potentiale til at blive den fremtidige mand i førertrøjen, men det er måske også det eneste positive. Man releasede Jeremy Maclin og fyrede general manager, John Dorsey, tre uger efter, mens Ware blev skadet for sæsonen, så nu mangler Chiefs en god RB. De kan selvfølgelig prøve med Charcandrick West, der stod for 293 yards sidste år, men et gennemsnit på 3.3 yards pr. carry er ikke ligefrem tiltalende. De hentede dog Kareem Hunt ind i draften og erhvervede sig free agent C.J. Spiller Det putter mere pres på den erfarne quarterback Alex Smith, der blot kastede 15 touchdowns og otte interceptions sidste år, mens det blev til 3502 passing yards. 

Det betyder, at Chiefs bliver nødt til at stole på Alex Smith, Travis Kelce og Tyreek Hill i offensiven i denne sæson, samt en håndfuld små talenter og så selvfølgelig Eric Berry og Marcus Peters i forsvaret, hvor de dog har mistet Dontari Poe, der forlod i free agency. De kommer dog til at stå overfor Tom Brady og co., hvilket giver dem alle forudsætninger for en meget lang arbejdsdag på kontoret. 

Spilforslag til New England Patriots - Kansas City Chiefs

Det var svært at spille i mod Patriots i sidste sæson, og endnu svære nu hvor de ser ud til at være endnu bedre - i hvert fald på papiret! Begge hold har vigtige profiler ude i form af Spencer Ware og Julian Edelman, men jeg anser nu Chiefs' fravær for at være mere betydelig, da jeg virkelig ikke har den store fidus til hverken Charcandrick eller rookien Kareem Hunt. Det bliver formentlig et sølle running game, især når de kommer til at stå overfor et af ligaens absolut bedste forsvar. 

Chiefs vandt dog diskret 12 kampe sidste år, før de blev fejet af banen af Pittsburgh i playoffs, og det vidner om en defensiv kamp. Patriots har det generelt godt mod AFC modstandere, og jeg er ikke i tvivl om at de nok skal vinde den kamp her, men om de dækker deres handicap på -7.5 er spørgsmålet. Jeg tror det bliver meget tæt, og vælger at spille på pointene. Vi spiller under 48.5 point til odds 1.90 hos Nordicbet. 

Derudover tror vi også at Patriots' Rob Gronkowski kommer på tavlen i løbet af kampens fire quarters, hvilket giver odds 1.80 hos Nordicbet. 

Spilforslag

1. Under 48.0 point i kamoen til odds 1.95 hos Nordicbet 

2. Score når som helst i kampen: Rob Gronkowski - odds 1.80 hos Nordicbet. 

Kampstart: 23/1 kl. 00:40 på TV3+