NFL: Philadelphia Eagles vs Denver Broncos

4. november 2017

NFL: Philadelphia Eagles vs Denver Broncos

Ligaens bedste hold, Philadelphia Eagles, tager I mod Denver Broncos I Week 9 på Lincoln Financial Field. Broncos tabte 29-19 I sidste uge til Chiefs, mens Eagles udspillede 49ers 33-10. Sidst de to hold mødte hinanden var i 2013, hvor Broncos vandt 52-20.

 

Odds på Eagles vs Broncos

* Nedenstående odds er fundet hos 888sport.dk.

Philadelphia Denver
1.29 3.55
-8.5 +8.5
2.07 1.79
O 43.5 U 43.5
2.12 1.75

 

Spil på NFL hos 888sport >>

 

Spilforslag til Eagles vs Broncos

Spilforslag: Philadelphia Eagles -8 til odds 2,04 hos Nordicbet.

Kampstart: Søndag d. 5 november kl. 19:00 på TV3+, Viaplay.

Denver Broncos har fortsat store problemer i deres offense, og det hjælper ikke på situationen, at man nu klasker sammen med ligaens måske bedste hold på udebane.

Broncos har i deres seneste fire kampe et gennemsnit på 11.25 point pr. kamp, og Siemian ser ud til at blive dårligere jo længere ind i sæsonen vi kommer, hvorfor Vance Joseph har valgt at give Brock Osweiler chancen ind mod Week 9. En noget chokerende beslutning, men man kan ikke bebrejde manden, når alle hans planer ser ud til at gå i vasken.

På udebane scorer Broncos i gennemsnit 11.66 point, og det er simpelthen ikke nok til at true et velorganiseret mandskab som Eagles’. Modsat Denver, så ser Eagles ud til at blive bedre og bedre for hver uge der går, og jeg kan ikke se hvordan den trend ikke skulle fortsætte en uge mere. Det bliver svært for Denver at undgå at tabe to-cifret.

 

Optakt: Philadelphia Eagles - Denver Broncos

Philadelphia Eagles fortsatte deres momentum i Week 8, da de hentede en komfortabel 33-10 sejr over 49ers på hjemmebane i sidste weekend.

Sæsonens store overraskelse, Carson Wentz, spillede stabit, da han konverterede 18 ud af 32 kast for 211 yards, tre touchdowns og desværre kastede to interceptions. Den 24-årige quarterback har, til trods for sidste weekend, haft en fantastisk sæson indtil videre, hvor han ind mod Week 9 står noteret for 2063 passing yards, 19 touchdowns og 5 interceptions.

Eagles’ runningback, LeGarrette Blount skrabede 48 yards sammen på 16 carries i sejren. Blount har nu 467 rushing yards med et snit på 4,7 yards pr. carry, hvilket er ganske godkendt. Eagles’ top receiver, Zack Ertz, scorede et touchdown for fjerde kamp i træk. Ertz har gang i en fatastisk sæson, hvor han nu har 528 receiving yards sammen med seks touchdowns. Eagles’ offense er overordnet set en velsmurt maskine, som alle hold har haft svært ved at stoppe.

I sidste uge var Eagles’ defense on point, da de begrænsede 49ers til sølle 238 total yards. De har været gode i mod modstanderens løb, mens deres pass defense har været noget dårligere. På nuværende tidspunkt er Philadelphia ligaens farligste hold med en sejrsstime på seks kampe i træk.

Denver Broncos gjorde det svært for dem selv i sidste uge, da de lavede fem turnovers i hvad der resulterede i et 29-19 nederlag til Chiefs sidste mandag nat. Broncos’ quarterback, Trevor Siemian, havde store problemer, da han kun konverterede 19 ud af sine 36 kast. Trevor har ikke spillet specielt godt i denne sæson, hvor han ind mod Week 9 står noteret for 1669 passing yards, 9 touchdowns og 10 interceptions.

Det eneste Broncos kunne tage med fra kampen mod Chiefs, var deres sublime running game, hvor de formåede at skrabe 177 yards til sig. C.J. Anderson stod for de fleste, da han kastede 78 af sig i løbet af kampen. Anderson har været et af lyspunkterne hos Broncos i denne sæson, da han nu står noteret for 469 rushing yards.

Broncos’ top receiver, Demaryius Thomas, har endnu ikke scoret et touchdown for Broncos, til trods for at have 455 receiving yards I sæsonen. Denvers offense har succes med løbet, men deres kasteangreb fungerer ikke. Det har blandt andet betydet, at man stiller med reserve QB, Brock Osweiler, til denne kamp, hvilket bliver interessant.

Læs også: Lev The American Dream

Broncos’ defense gjorde alt hvad de kunne for at holde deres offense inde i kampen, da de begrænsede Chiefs til 276 total yards, men det var først omkring deres egen redzone at de satte stopklodserne for Chiefs toget, der ellers havde det meget nemt ved at komme i field goal range, hvilket kastede fem field goals af sig.

Denvers defense har været utroligt gode i mod modstanderens løb, da de i gennemsnit kun indkassere 70 rushing yards pr. kamp. Broncos har nu tabt tre kampe i træk, og to svære kampe venter dem i form af Eagles og Patriots.

Spil på NFL hos 888sport >>