NFL: Washington Redskins vs Minnesota Vikings

12. november 2017

NFL: Washington Redskins vs Minnesota Vikings

Brandvarme Minnesota Vikings klasker sammen med Washington Redskins, når de løber ind på FedEx Field denne søndag kl. 19 dansk tid. Vikings havde en bye-week i sidste uge, mens Redskins overraskende vandt 17-14 over Seahawks på udebane.

Sidst de to hold mødtes var i den forgangne sæson, hvor Redskins besejrede Vikings 26-20.

 

Odds på Redskins vs Vikings

* Nedenstående odds er fundet hos 888sport.dk.

Washington Minnesota
2.20 1.82
+1 -1
2.06 1.83
O 41.5 U 41.5
1.83 1.98

 

Spil på NFL hos 888sport >>

 

Optakt: Washington Redskins – Minnesota Vikings

Washington Redskins leverede nogen kampafgørende defensive spil, da de slog Seattle Seahawks 17-14 i sidste uge. Kirk Cousins havde ikke sin bedste kmp, men konverterede alligevel 21 ud af 31 kast for 247 yards for nul touchdowns og interceptions. Den 29-årige quarterback har overordnet set en god sæson, hvor han ind mod Week 11 står noteret for 2147 passing yards, 13 touchdowns og kun fire interceptions.

Washington havde ikke specielt meget succes i deres løbespil i mod Seattle, da de kun formåede at skrabe 51 rushing yards sammen, hvoraf Chris Thompson stod for 20 af dem. Den 27-årige running back har nu 251 rushing yards i denne sæson, og er samtidig holdets førende receiver med 453 receiving yards. TE ,Vernon Davis, havde en god aften på kontoret, da han satte 72 yards på kontoen efter seks kast. Davis er lige bag Thompson i receiving yards med sine 384 yards for sæsonen.

Redskins offense har scoret færre end 20 point i deres sidste to kampe, men alligevel har de formået at vinde en af dem. Det er takket være deres defense, der spiller fantastisk på nuværende tidspunkt. De leverede to vigtige interceptions, men fik meget hjælp fra Seattle kickeren Blair Walsh, der valgte at misse tre field goals indenfor 50-yard linjen.

Minnesota Vikings går ind til denne kamp efter veludhvilede ovenpå en bye-week, mens de samtidig har en sejrsstime på fire kampe i træk. De fortsatte deres flotte defensive spil i London mod Brown, hvor de vandt 33-16. Case Keenum kastede for 288 yards, en touchdown og to interceptions.

Overskrifterne op til denne kamp har omhandlet Vikings quarterbacken, Teddy Bridgewater, der er blevet aktiveret til denne kamp, men som formentlig ikke starter i kampen. Den 24-årige quarterback har ikke spillet en kamp siden 2015 grundet en knæskade, men burde være på trapperne til et comeback.

Vikings’ førende receiver, Adam Thielen, fortsatte sit flotte spil i sejren over Browns, og hvor han havde fem catches for 98 yards. Den 27-årige receiver har gang i en stærk sæson, hvor han har 627 receiving yards. Jerick McKinnon løb 50 rushing yards i mod Cleveland og har nu 287 yards i denne sæson.

Vikings’ offense har været produktive i tre kampe i træk, hvor en stor del af æren skal gå til backup quarterback, Case Keenum, der virkelig har været en god stedfortræder. Vikings’ defense var igen solide, da de begrænsede Browns til 276 total yards. Everson Griffen tilføjede endnu et sack til kontoen. Minnesotas defense er blandt eliten på næsten alle defensive kategorier.

 

Spilforslag til Washington Redskins – Minnesota Vikings

Redskins spillede imponerende i mod Seattle Seahawks i weekenden, og jeg tror de kommer til at ride videre på den bølge ind mod Week 11, især når det gælder hjemmebanen, hvor de egentlig har spillet fornuftigt nok og kun tabt til Cowboys og Eagles, mens de har vundet over 49ers og Raiders.

Vikings har et frygtindgydende defense, men de har stået overfor nogen af ligaens absolut nemmeste modstandere i deres sidste fire kampe, her i blandt Bears, Browns og et Packers mandskab uden Rodgers. De kommer til at stå overfor en noget sværere opgave, når modstanderen er Kirk Cousins og company. Det forventes samtidig, at det bliver Case Keenum der starter for Vikings, hvilket er en stor fordel for Washington.

Der er god værdi i 1-tallet til odds 2,20, og den prøver vi af denne søndag aften.

Spilforslag: Washington Redskins sejr til odds 2,20 hos 888sport

Kampstart: Søndag d. 12/10 kl. 19:00 på Viaplay.

Spil på NFL hos 888sport >>