Udgivet d. 03.09.17 18:00 af Administrator. Sidst opdateret d. 22.09.17 11:33.

Læs dagens ekspertråd fra Oddsets Jesper Helmin

Status på Jesper Helmins spiltips er seks vundne og én tabt i løbet af den sidste uge - i dag kigger eksperten mod FCN-SønderjyskE for det bedste bet.

FC Nordsjælland - SønderjyskE: Over 2,5 mål
Odds 1,65

Det måtte jo ske. I går knækkede filmen, og en lille uges vindende spil i træk blev stoppet. I dag skal vi op på hesten igen, og det kommer vi først og fremmest i Farum.

Her møder FC Nordsjælland SønderjyskE i en kamp, der nærmest stinker af mål. FC Nordsjælland er det mest scorende hold i ligaen, SønderjyskE det tredjemest scorende, og ingen af de to hold kan for alvor forsvare.

Begge mandskaber har lukket 14 mål ind i ni kampe, noget gør dem delt fjerdedårligst i den kategori i sæsonen, og når man så sammenholder det med to stærke offensiver, lugter det af mål.

Det er selvfølgelig et handicap for spillet, at Godsway Donyoh er ude for hjemmeholdet, for Tobias Mikkelsen er langt fra så kompetent en målscorer, men FCN skal nok komme til chancer.

Fem af de seneste seks indbyrdes opgør er gået over 2,5 mål, og i mesterskabsslutspillet i foråret, vandt FCN begge opgør med 4-1. FCN har seneste tre kampe over 2,5, SønderjyskE seneste fire, så spil på mål i Farum.

AC Horsens - FC Helsingør: Under 2,5 mål
Odds 1,72

Du får også lige et hurtigt bud til mordagens første Superliga-kamp.

AC Horsens har spillet noget mere målrigt på det seneste, end vi ellers har set dem, men det stopper her, hvor de møder oprykkerne FC Helsingør.

Horsens kommer lige fra to 2-2-kampe, mens de tirsdag tabte 1-0 til Holbæk i pokalen. Her stillede man op med et reservespækket mandskab, men nederlaget gør stadig ondt.

FC Helsingør havde også reserverne i kamp i pokalen, og efter 120 minutter og straffespark sendte de Hvidovre ud. Inden da, tabte Helsingør 4-0 til FCK og 3-1 til Lyngby i Superligaen.

AC Horsens har haft lidt svært ved at finde den defensive base, men selvom man lukkede to mål ind mod SønderjyskE senest, så det bedre ud her. Man kom tilbage fra 0-2, og i anden halvleg stod forsvaret solidt.

Nu skal Horsens reelt skabe kampen, noget de ikke er ret gode til. Helsingør skal omvendt forsøge at komme bedre med, end i de seneste par kampe, men de har ganske enkelt ikke længere målscorere på holdet. Så det lugter af en halvtrist og målfattig affære.