Jimmy Bøjgaards US Open-tips

2. september 2015

Caroline Wozniacki vs. Petra Cetkovska: - Caro er massiv odds favorit

Læs optakt med spilforslag til tenniskampen mellem Caroline Wozniacki og Petra Cetkovska.

Der venter Caroline Wozniacki en gyser kamp mod Cetkovska i anden runde af US Open. Danskeren, som var i finalen sidste år, har nemlig en masse point at forsvare, og derfor er der ikke råd til et tidligt exit fra dette års turnering, hvis danskeren vil beholde sin nuværende fornemme 5. plads på verdensranglisten.

Det bliver dog på ingen måde let for Caroline bare at spille sig videre imod Cetkovska.

Caroline Wozniacki har nemlig ikke haft den bedste optakt til turneringen, med en springerknæ som har drillet hende op til U.S Open turneringen her.

I sidste uge var hun sågar ude i medierne og sige at hun ikke var 100% på toppen.

Selvom Cetkovska har vist fremragende spil på det sidste, er Caroline Wozniacki solid favorit hos samtlige bookmakers. Hos Unibet giver en sejr til Caroline odds 1.11. En sejr til Cetkovska giver hele odds 6.25 hos Unibet.

 

Caroline så stærk ud mod Loeb

Caroline så dog mere end klar ud i hendes første kamp mod amerikanske Loeb, hvor hun uddelte æg i andet sæt. Om end det var på en billig baggrund, viste Caroline noget af det aggressive spil som hun skal vise frem, hvis hun vil komme langt i turneringen.

Hun skal dog op imod noget hårdere modstand torsdag, hvor Petra Cetkovska står på den anden side af nettet. Selvom Cetkovska er at finde helt nede som nummer 149 i verdenen, så er hun i forrygende form og ryger stille og roligt fremad på listen.

I hendes seneste 20 kampe er det blevet til imponerende 16 sejre. De fleste af disse kampe har dog været på grus, mens U.S. Open bliver spillet på Hardcourt.

I hendes første opgør blev det til en 2-1 sejr over Mchale, og med tanke på at hun ligger nummer 59 i verdenen, var det en rigtig flot sejr til Cetkovska.

De to kvinder har mødt hinanden 3 gange før. Her fører Caroline H2H statistikken med 2-1.

Vi skal dog tilbage til 2013 for at finde seneste møde. Her blev det noget overraskende til en 2-0 sejr til Cetkovska.

Meget er dog sket siden, og Caroline synes at være en noget mere etableret spiller nu end hun var dengang.

Spilforslag til kampen:

2-0 i sæt til Caroline Wozniacki til odds 1.50

Selvom Cetkovska kommer ind til dette match med en fremragende stime, så bør Caroline ikke få de store problemer.

På alle led og kanter er hun en bedre tennisspiller, og det bør være en 100% topmotiveret Caroline som kommer på banen, da hun har rigtig mange point at forsvare i år.

I 2 af deres 3 møder indtil videre har Caroline formået at besejre tjekken med 2-0 i sæt, og det bør der være rigtig gode muligheder for at hun kan gøre igen.

Under 18,5 partier i kampen til odds 2,00

Caroline Wozniacki har som bekendt en hel del ATP-point at forsvare, og hun har både virket indædt og i fornem fysisk form op til US Open, hvilket er ganske forståeligt, med tanke på hendes nyfundne kærlighed for marathonløb.

Man kan ikke undlade at tænke, at den gode Wozniacki har forsøgt at nedtone sin form efter hun nærmest udslettede Loeb i første kamp.

Cetkovska havde større besvær med McHale, der tvang hende ud i tre sæt, og selvom Cetkovska slog Wozzy senest, så var det altså i 2013, og Cetkovska er efterhånden blevet 30 år. Derfor virker et spil på kort proces og under 18,5 partier i kampen som et fornuftigt odds, selvom det er til den vovede side.

Husk, at kampen kan streames hos mange bookmakers. Blandt andet hos Unibet vil have livestream til kampen.

Kampen er sat til at gå i gang natten til fredag dansk tid, men vær obs. på at tiderne kan rykke sig en smule. I skrivende stund står kampen til at blive spillet 03.30.