Skader & Karantæner overblik: Tottenham uden profiler

11. juni 2015

Skader & Karantæner overblik: Tottenham uden profiler

Genrejsning er Tottenham uden AVB skulle gerne komme allerede i første Premier League kamp med erstatninstræner teamet. Et trænerteam der må se bort fra i hvert fald fem profiler.

Skader og karantæner hos formsvage Tottenham der søndag spiller ude mod Southampton, kan give plads til Danske Christian Eriksen. Tottenham spiller med garanti uden Paulinho og Dawson der afsoner karantæne. Ude er også Vertonghen, Kaboul og Townsend der alle har skader.

Du kan se alle skader og karantæner for Premier League her!


Barcelona uden Messi og Neymar

Barcelona må i søndagens udekamp i Getafe undevære den firdobbelte Ballon d'Or vinder Messi og den anden kreative offensiv spiller Neymar der ellers lige nu oplever stor succes og skinner i Messis fraværd. De evige rivaler fra Madrid må til søndagens kamp ude mod Valencia undevære Pepe der har karantæne og det tvinger Real Madrid til at prøve nyt af i den bagerste 4 kæde.

Du kan se alle skader og karantæner for La Liga her!


Da dette skulle være et hurtigt overblik over de største skader og karantæner er det næsten umuligt at beskrive Serie A. Det er vel mak 3 klubber der ikke har spillere ude med karantæne, og mange har hele to spillere ude med karantæner plus de skader de enkelte hold måtte have. Jeg vil anbefale man lige kigger de hold igennem, som der planlægges at spille.

Du kan se alle skader og karantæner for Serie A her!


I det franske er det klart værd at bemærke Bordeaux. De har en hel del skader plus en spiller i karantæne og en svær udekamp venter i Marseille. I topkampen mellem PSG og Lille kan begge hold næsten stille med fuld trup. Af de vigtigste spillere at nævne er Maxwell som er ude og Cavani som er tvivlsom. Meeen, tror nu nok sidstnævnte bliver klar.

Du kan se alle skader og karantæner for Ligue 1 her!