Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Spil på antal Delaney-basser hos Oddset

0

Han har lækkert hår, han er varm i Bundesligaen, og nu er han også brudt endeligt igennem som nøglespiller på landsholdet med fire mål på to kampe. Navnet er Thomas Delaney, og du kan spille på hans målhøst hos Oddset!

Thomas Delaneyy var måske nok et kendt navn hos de fleste, danske fodboldinteresserede i forvejen, men efter de to netop overståede landskampen imod Polen og Armenien kender selv moster Oda den krøllede midtbanekriger fra Werder Bremen.

Med fire mål over de to kampe samt en forbilledlig arbejdsindsats satte han en fed streg under, at han nu er fast mand i startopstillingen på landsholdet, og at Werder Bremen har en lille guldfugl i truppen, hvor han da også er blevet midlertidig anfører, kort efter sin ankomst til Bundesligaklubben.

Hos Oddset har de besluttet at benytte lejligheden til at udbyde odds på, hvor godt Delaney kommer til at klare sig i denne Bundesliga-sæson, hvad angår at lave mål.

– Han viser sig jo rigtig målfarlig. Han har gennem de seneste mange måneder vist en form og fysik, som gør, at tror, at han nok skal fortsætte med at score mål, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil.

– Han nåede at score fire gange i Bundesligaen i sidste sæson. Før det havde han scoret seks gange i ligaen for FCK, så han er en spiller, der bare kommer i farlige situationer. Derfor tror vi også, at han kommer til at notere sig for en god håndfuld mål i denne Bundesliga-sæson, siger Peter Emmike.

Danske Spil har odds 1,60 på, at Delaney højst scorer syv ligamål for Werder i den igangværende sæson. Oddset på, at han scorer mindst otte mål er 2,20.

Thomas Delaney Bundesliga odds

Væddemål ODDS
  Delaney scorer højst 7 mål i Bundesligaen 2017/18  

1,60

 
Delaney scorer mindst 8 mål i Bundesligaen 2017/18

2,20

Delaney scorer mindst 10 mål i Bundesligaen 2017/18

4,50


Thomas Delaney scorer højest 9 mål i Bundesligaen 2017/18

1,16


Thomas Delaney scorer mindst 12 mål i Bundesligaen 2017/18

9,00

Thomas Delaney scorer mindst 1 Hattrick i Bundesligaen 2017/18

7,50