Spilforslag og odds på Mayweather mod McGregor

22. august 2017

Spilforslag og odds på Mayweather mod McGregor

Hvad skal du spille på? Vi hjælper dig med spilforslag og odds på Floyd Mayweather mod Conor McGregor her.

Aldrig har der været en så stor odds og betting interesse for boksning. Kampen har allerede slået alle tidligere omsætningsrekorder hos bookmakerne.

Aldrig har vi set så stort et udvalg af spilmuligheder på kampen. Der er et hav af almindelige odds muligheder på kampen og en hulens masse specials på boksekampen, som at begge fightere bliver slået ud sammentidlig, dommeren bliver slået i gulvet og meget meget mere.

Særtilbud:
[bbutton type="small" bookmaker="unibet" link="https://oddsforum.dk/se/Mayweather-McGregor">Odds 4.00 på Mayweather | Odds 15.00 på McGregor[/bbutton]

Spilforslag og tips til Mayweather vs. McGregor

Vi vil gerne byde ind med 3 spilforslag på boksekampen. Den fornuftige, den frække og den gale.

Mayweather er favorit ingen tvivl om det. Det er han primært af tre grunde:

  • Erfaringen fra boksning som McGregor ikke har
  • Hjemmebanen i USA
  • Ubesejret

Fordele for McGregor

  • Mayweathers lange pause for boksning
  • Mayweathers alder (40 år) | McGregor (29 år)
  • McGregors fordel er lidt længere rækkevidde i slaget.

Det mest fornuftige spil må være på en sejr til Amerikaneren. Odds på udfladet er dog for lavt så vi går med en Mayweather sejr på knockout eller teksnisk knockout til odds 1.72. Jeg har svært ved, at McGregor ikke er rigtig bokser og selvom han er mere eksplosiv så tror jeg hans parader og forsvar af sig selv vil være hans svage punkt.

Et bud på et lidt frækt spil kunne være Mayweather til, at gå gulvet og alligevel vinder kampen. Det må forventes, at McGregor satser hele butikken i starten af kampen, som evt. kan overraske Floyd. Det spil kan fåes til odds 5.50 på Betfair.

Vi håber alle, at vi får så meget boksning som muligt, men at kampen skal gå alle 12 omgange er langt fra sikkert. Et godt bud er vi lander sådan midt i det hele og kampen slutter i 7. omgang er bestemt ikke urealsitisk. For virkelig at finde et højt odds snupper vi et spil på kampen slutter i det 20 minut som er i midten af 7. omgang. Der er odds 34.00 på det spilforslag.

Overblikket:

Mayweeather vinder på KO/TKO
[bbutton type="small" bookmaker="unibet" link="https://oddsforum.dk/se/Mayweather-McGregor">Odds 1.72[/bbutton]
Mayweeather vinder efter at have været i gulvet
[bbutton type="small" bookmaker="unibet" link="https://oddsforum.dk/se/Mayweather-McGregor">Odds 5.50[/bbutton]

 

Kampen slutter i 20. minut
[bbutton type="small" bookmaker="unibet" link="https://oddsforum.dk/se/Mayweather-McGregor">Odds 34.00[/bbutton]

 

Rudy Markussen tror også på sejr til Mayweather

Den tidligere danske professionelle bokser Rudy Hardhitter Markussen har også Floyd Mayweather som favorit til kampen. Her er det også rutinen, som vejer tungest på udfaldet af kampen.

Hvordan ser du styrkeforholdet mellem Mayweather og McGregor?

- McGregor ser jeg som den mest fysiske stærke, han er yngre, en mere fysisk type og har en anden statur end Mayweather, og så har Mayweather jo holdt pause i over 2 år fra boksningen.

Men trods det, så tror jeg kun, at McGregors styrke holder 2-3 omgange og her fra vil Mayweather kunne få et overtag i kampen.

Hvem vinder kampen og hvorfor?

- Mayweather vinder kampen inden for 3-5 omgang på KO, der er mange aspekter der gør udfaldet men dels pga. den lange rutine i en boksering samt han er en meget bedre bokser, og meget hurtigere.

Sikker på Mcgregor vil blive straffet hårdt.

HVIS McGregor skal vinde kampen, hvad skal der til?

- En skade kan gøre udfaldet, eller hvis Mayweather ikke er ordentligt forberedt, og slet ikke er klar efter sin lange pause og alder.

Hvor ville du sætte dine penge på kampen?

Nu spiller jeg ikke på kampen, men hvis det skulle være, så ville jeg sætte mit kryds på 3. omgang til Mayweather på KO.

Tror du Rudy Markussen får ret med en sejr til Mayweather i 3. omgang kan den spilles til odds 15 gange indsatsen.

Et lidt mere forsigtigt spil i samme retning kunne være en sejr til Floyd i 1-3. omgang til odds 6.00 eller runde 1-6 til odds 3.00.

Spilforslag med Patrick Nielsen - frygter McGregor men ikke i en boksering.

Her kan du høre Oddsets interview med optakt og spiltips. Det er tydeligt, at Patrick Nielsen har stor respekt for Conor McGregor, men han tror på Mayweather kæmper og holder æren for boksesporten.

Du kan finde alle Oddsets spilmuligheder på kampen her >

Neutrale spilmuligheder

Vil du bare gerne underholdes og spille kampen men ønsker ikke at vælge side, så er her et par spilmuligheder som er uden en bestemt vinder.

Uafgjort (lige antal dommer points) [bbutton type="small" bookmaker="unibet" link="https://oddsforum.dk/se/Mayweather-McGregor">Odds 41.00[/bbutton]
Præcise minut for kampafgørelse
[bbutton type="small" bookmaker="unibet" link="https://oddsforum.dk/se/Mayweather-McGregor">Odds 21.00 - 41.00[/bbutton]

 

Kampen går alle 12 omgange
[bbutton type="small" bookmaker="unibet" link="https://oddsforum.dk/se/Mayweather-McGregor">Odds 3.25[/bbutton]

 

Kampen går IKKE alle 12 omgange
[bbutton type="small" bookmaker="unibet" link="https://oddsforum.dk/se/Mayweather-McGregor">Odds 1.28[/bbutton]

 

Flere odds og specials

Som nævnt i toppen af artiklen har udbuddet af spilmuligheder aldrig været større på en boksekamp. Her finder vi en stribe specials og odds som man nok ikke lige forventer, se bare her:

Conor McGregor er ikke vant til en kamp kun på bokseregler og det handler for ham om, at kunne holde hans MMA vaner ude af kampen. Som bekendt er det modsat MMA ikke tilladt at sparke i boksning. Der er odds 7.50 hvis McGregor får frataget point pga. spark og odds 13.00 hvis han bliver diskvalificeret grundet spark.

- Mayweather bliver knocked down i en af de første fire omgange til odds 6.00

- Begge boksere går i løbet af kampen i gulvet, men kampen går alle 12 omgange. Odds 17.00

- McGregor vinder kampen inden for 50 sekunder med kun ét slag. Odds 51.00

- Dommeren går i gulvet grundet et slag fra en af bokserne. Odds 101.00

- Begge boksere bliver knock outed  på samme tid. Odds 201.00

Du kan se alle spilmuligheder på kampen hos Betfair her:
[bbutton type="small" bookmaker="unibet" link="https://oddsforum.dk/se/Mayweather-McGregor">Odds 4.00 på Mayweather | Odds 15.00 på McGregor[/bbutton]

Særtilbud:
[bbutton type="small" bookmaker="unibet" link="https://oddsforum.dk/se/Mayweather-McGregor">Odds 4.00 på Mayweather | Odds 15.00 på McGregor[/bbutton]