Fredag starter VM i ishockey: Odds på Danmarks første kamp mod Tyskland

2. maj 2018

Fredag starter VM i ishockey: Odds på Danmarks første kamp mod Tyskland

Fredag d. 4. maj tages det første faceoff ved VM i ishockey 2018 i Danmark. Der spilles i Herning og i København, og Danmark åbner VM på hjemmebane mod Tyskland på åbningsdagen.

Der står Danmark vs Tyskland på plakaten foran Jyske Bank Boxen i Herning, når Danmark åbner VM på hjemmebane fredag d. 4. maj kl. 20.15. Allerede fire timer tidligere kickstartes VM dog med bl.a. USA vs Canada, så der er lagt op til en stor hockeyaften på TV2Sport.

I denne optakt ser vi på odds på Danmark vs Tyskland i åbningskampen fredag aften i Herning, hvor vi tror på en god dansk start på slutrunden. Hos Youbet, Danmarks nye bookmaker, er der store fokus på odds på A-VM i ishockey, og således også Danmarks kampe, hvor der er odds 2.55 på en dansk sejr mod tyskerne.

Se ishockey VM odds hos Youbet >>

* Odds kan ændre sig |+18 Ansvarligt Spil

Du finder alle odds på A-VM i ishockey hos Youbet.dk under Sport -> Ishockey i menuen.

[toggle title="Få 500 kr. startbonus hos Youbet" load="hide">

Hos Youbet kan alle nye kunder modtage en startbonus på op til 500 kr. i forbindelse med første indbetaling.

Start din nye konto med en startbonus på 100% op til 500 kr. med bonuskoden YBSPORT og en kvalificerende indbetaling på mindst 50 kr.*

Få startbonus hos Youbet >>

* Regler og vilkår gælder | +18 Ansvarligt Spil

[/toggle]

 

Odds & Spilforslag: Danmark - Tyskland i første kamp

Vil du spille på Danmarks første kamp ved A-VM på hjemmebane mod Tyskland, kan du kigge mod Youbet, som er klar med et hav af oddsmarkeder på kampen. Spil f.eks på korrekt målscore i kampen, handicap- og over/under-markeder eller et af de mange andre markeder på Danmark vs Tyskland.

Vi har plukket vores spilforslag til kampen, som du kan læse mere om forneden.

Anbefalede odds og spilforslag hos Youbet:

  • Danmark vinder: odds 2.55
  • Danmark scorer over 3,5 mål: odds 4.30
  • Danmark vinder 4-2: odds 26.25

Se ishockey VM odds hos Youbet >>

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarligt Spil

 

Danmark kan slå Tyskland i Boxen

Danmark møder Tyskland i første kamp, og det passer nok det danske hold fortræffeligt, for da Danmark mødte Tyskland i en VM-testkamp i sidste uge, blev det nemlig til dansk sejr. Godt nok først i overtid, efter 3-3 i ordinær tid, men det var hele vejen gennem kampen et dansk hold i kontrol over kampen, hvilket må give god tro på tingene, nu hvor det for alvor gælder ved VM.

Tyskland har tilføjet et par spillere til VM-truppen fra de to tyske finalehold i DEL, men Danmark har også oprustet siden sidste kamp med bl.a. Frederik Andersen (måske VMs bedste målmand) samt Oliver Björkstrand.

Dertil kommer Danmarks hjemmebanefordel med 11.500 tilskuere i ryggen i Jyske Bank Boxen, og det bør give spillerne et enormt boost i jagten på en sejr i første kamp. Lige noget Danmark har brug for, for at kickstarte VM-hypen i nationen.

Se også: Kampprogram for Danmarks kampe ved VM

Tyskland mangler i øvrigt en stor flok spillere fra det hold som vandt OL-sølv, og generelt ser det tyske hold ikke specielt imponerende ud til dette A-VM.

Vi tror på en dansk sejr, og hos Youbet er der odds 2.55 på Danmark. Samtidigt tror vi på mindst 3,5 danske mål til et flot odds 4.30, og som det helt frække ciffertip prøver vi 4-2 til Danmark til odds 26.25.

Se ishockey VM odds hos Youbet >>

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarligt Spil