Italien vs Sverige odds: - Kan svenskerne forsvare føringen?

11. november 2017

Italien vs Sverige odds: - Kan svenskerne forsvare føringen?

Sverige vandt 1-0 hjemme på Friends Arena mod Italien, og nu skal svenskerne forsøge at forsvare VM-billetten hjem under italiensk pres mandag aften i Milano.

Svenskerne sikrede sig et gyldent udgangspunkt før returkampen i VM playoff-opgøret mod Italien, da Jakob Johansson bankede en nedfaldsbold ind bag Buffon i Stockholm fredag aften. Men der venter stadig Sverige en hård opgave i Italien.

Ser vi på odds på Italien - Sverige hos bookmakerne, er der bred enighed om Italiens store favoritrolle. Unibet giver odds 1.50 på Italien, 4.35 på uafgjort og hele odds 6.50 på Sverige, som da heller ikke behøver vinde kampen i italien for at gå videre til VM i Rusland.

Spil på kampen her >>

* Få 1500 kr. odds bonus hos Unibet | +18 | R/v gælder

 

Spilforslag: Italien vinder med ét mål

Spilforslag: Uafgjort (0-1) til odds 3.40 hos Unibet

Kampstart & TV: d. 13. november kl. 20.45 |  6’eren

Italien sendte bolden på stolpen i Stockholm, men på måltavlen kom italienerne aldrig, og derfor er Sverige nu en spinkel favorit til at gå videre mandag aften i Milano. Unibet har odds 1.88 på Sverige til at kvalificere sig, mens der er odds 1.92 på Italien.

Det bliver formentlig et meget defensivt og kompakt svensk landshold, vi får at se mandag aften i Italien, men svenskerne skal dog helst på tavlen selv i opgøret. En scoring til svenskerne betyder, at Italien skal score mindst tre gange for at gå videre, så Italien er tvunget til angribe med forsigtighed, da en svensk scoring kan betyde VM playoff-fiasko for Støvlelandet.

Vi satser på en tæt kamp, som Italien vinder med præcist ét mål, men om det bliver 1-0 og forlænget spilletid eller 2-1 og svensk kvalifikation, må tiden vise.

Læs også: Spilforslag til Danmark vs Irland

 

Misser Italien første VM siden 1958?

Pelle dribler med bolden mod Sverige Italien mod Sverige ved EM 2016 (foto: shutterstock)

Det italienske fodboldlandshold synes at være en skygge af sig selv i disse tider, hvor der var store problemer i VM-kvalifikationsgruppen, og nu også synes at være grus i playoff-maskineriet. 1-0 nederlaget i Sverige lægger et gigantisk pres på italienerne før returkampen, hvor en svensk scoring i kampen vil være mere end problematisk for Italien.

Vinder Italien ikke med to mål (eller i en straffekonkurrence) betyder det, at vi må undvære Italien ved VM for første gang siden VM i 1958, som i øvrigt blev spillet i Sverige.

Sverige er bestemt ikke noget dårligt mandskab, og synes ikke at lide synderligt under at Zlatan ikke længere er en del af landsholdet på den anden side af Sundet. Men kan det svenske forsvar holde stand mod Italien for øjnene af op mod 80.000 tilskuere på San Siro i Milano? Det får vi svaret på mandag d. 13. november kl. 20.45.

Spil på Sverige vs Italien her >>

* Få 1500 kr. odds bonus hos Unibet | +18 | R/v gælder