VM 2018: Spil på om Zlatan kommer med for Sverige

17. november 2017

VM 2018: Spil på om Zlatan kommer med for Sverige

Zlatan Ibrahimovic er i spil til et landsholds-comeback og en plads i den svenske trup ved VM 2018 i Rusland. Få odds 2.00 på, at Zlatan kommer med for Sverige hos Oddset.

Kung Zlatan havde egentligt lagt sin enorme landsholdsstøvle på hylden, men da Sverige stik mod alle odds slog Italien ud i playoffs om en plads ved VM, rettede alle svenskere sine øjne mod den pensionerede landsholdslegende.

Kommer Zlatan alligevel med for Sverige i næste sommers VM i Rusland? Det kan du spille på hos Danske Spils Oddset, hvor der er odds 2.00 på, at Zlatan lader sig udtage til slutrunden.

Til gengæld er der kun odds 1.70 på, at Zlatan ikke udtages til VM-truppen, så oddssætterne tror altså stadig mest på, at Zlatan forbliver pensioneret i landsholdsregi.

Spil på Zlatan og Sverige*

* Find spillet under Fodbold - International - VM 2018 hos Oddset

Få odds 50.00 på Zlatan som VM-topscorer

Hvis, og det forbliver et stort hvis, Zlatan udtages til det svenske landshold, vil man naturligvis forvente at se en topmotiveret Zlatan på banen for Sverige. Og det kan betyde mål fra den ukronede svenske målkonge, som kontinuerligt har bombet for Sverige og sine klubhold gennem hele karrieren.

Danske Spil har også et flot odds 50.00 på, at Zlatan ender med at blive VM-topscorer, og hvis man tror den langlemmede målmager genfinder storformen i tide til VM, er det måske ikke så tosset et odds endda.

Sverige imponerede stort med en samlet sejr over Italien i playoff-kampene, men der er ikke stor tiltro til en stor slutrunde fra svenskernes side hos Oddset. Her er der odds 80.00 på Sverige som verdensmestre netop nu.

Spil på Zlatan og Sverige*

* Find spillet under Fodbold - International - VM 2018 hos Oddset