Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Wozniacki møder Buzarnescu i første kamp ved Australian Open 2018

0

Se odds på Caroline Wozniackis første kamp ved Australian Open 2018  mandag d. 15/1 kl. 7.00. Her møder hun rumænske Mihaela Buzarnescu, og kampen kan ses på livestream.

Miss Sunshine spiller mandag morgen den første kamp ved årets Australian Open mod samme modstander hun åbnede imod ved US Open.

Se odds og spil med live >>

Du kan følge med på livestream hos bookmakeren Unibet, når Caroline Wozniacki spiller sin første kamp i årets Australian Open mod rumæneren Buzarnescu. Læs mere om det forneden.

 

Odds på Wozniakis første kamp ved Australian Open

Vil du spille på Caroline Wozniackis første kamp i Australian Open 2018, er det værd at kigge mod bookmakeren LeoVegas, som har masser af spændende markeder på kampene i Australien.

Bookmakeren har Wozniacki som storfavorit til sejren til odds 1.17 gange pengene igen, mens et nederlag i første runde giver pengene 5.35 gange igen.

På papiret er Mihaela Buzarnescu en overkommelig opgave. Rumæneren er nr. 57 på verdens ranglisten i tennis for kvinder, mens danskeren er nr. 2. Buzarnescu har egentlig spillet rigtig fint i kampene op til og vil komme topmotiveret til opgaven, som hun ved bliver svær.
Presset er på Caroline, det er der ingen tvivl om. Hun skal være klar fra start og spille det tennis hun er bedst til.

Jeg kan godt forestille mig, der vil snige sig lidt nervøsitet ind og første kamp kan godt blive noget rod nogle gange, hvor spillerne lige skal finde sig til rette. Odds 1.17 er ikke nok til det er sjovt, at spille sine penge på. Så værdien ser jeg i en tenniskamp, som går i tre sæt dog, med Wozniacki som vinder. Den giver i skrivende stund 4.20 gange pengene på 2-1 til Wozzy.

Vi har valgt LeoVegas som bookmaker på denne kamp da, de har et godt udvalg og høje odds. Vores spiltip på 2-1 i sæt til Caroline Wozniaki giver odds 4.20.

 

Se odds og spil med live >>

 

Modstanderen Mihaela Buzarnescu

Buzarnescu har som Caroline deltaget ved opvarmningsturneringer i Australien. Her blev det til et finale nederlag til nummer 36 på WTA ranglisten Elise Mertens fra Belgien. En tæt kamp som blev sluttede 1-2 under 48 timer hun hun igen skal på banen i Australian Open.

29 årige Buzarnescus tennis karriere har været nogle år om at komme rigtigt i gang. Fra 2011 til 2016 svingede hun mellem nummer 159 – 544 på WTA ranglisten. Først sidste år i 2017  kom der et rigtig gennembrud, med 6 titler og et spring fra nummer 544 til nummer 57.

Hun er en erfaren tennisspiller, som har udviklet sig enormt i 2017, og nu starter et nyt svært år, hvor hun skal hægte sig fast i tennisverdens top. 2. seede Caroline Wozniacki er årets første store prøvelse.

 

Caroline Wozniacki skal fortsætte helt til tops

Den 27 årige danske verdensstjerne sluttede 2017 stærkt og i 2018 kan hun gøre arbejdet færdigt og måske ramme fortidens store bedrift. Nr. 1 på verdensranglisten. Ved sæsonfinalerne i Singapore tilbage i slutningen af Oktober løb Wozniacki med det hele. Det blev til en forholdsvis sikker sejr i finalen på 2-0 mod Venus Williams.

Siden er det kun blevet til en turnering ved WTA i Auckland. Caroline spillede sig i finalen, men tabte til tyskeren Julia Goerges. Et nederlag på 2-0 i to tætte sæt. Goerges er nummer 12 på WTA ranglisten.

God ro op til Australian Open 2018

Det bliver til en hel uge uden kampe for Caroline, som kan komme til Melbourne i god tid og få forberedt sig godt.

Det er ikke første gang de to spillere tørner sammen i første kamp ved en Grand Slam. Tilbage i USA ved US Open vandt Carolines de to til dato eneste møde netop i første runde. Kampen blev aldrig spændende og Caroline vandt første sæt 6-1 mens andet sæt blev vundet med 7-5 i danskerens favør.

Det er selvfølgelig en kamp Caroline bør vinde, men den kan også blive spændende for som skrevet før, er Buzarnescu kommet langt det sidste år.

 

Se odds og spil med live >>

 

TV eller Livestream Caroline Wozniacki mod Buzarnescu

Skal du finde kampen på dit TV er det Eurosports kanaler du skal tune ind på. De har rettighederne til kampene, men der spilles mange kampe af gange, så hvilke de vælger, at vise er pt. svært at vide.

Hvis du vil livestreame kampene fra Australien Open inkl. Wozniackies kampe, er dette muligt, at gøre på Unibet.dk. Her skal du blot være indehaver af en aktiv spillekonto, for at kunne se gratis med, når det gør løs i Australian Open 2018.

Med en aktiv spillekonto forstås, at kontoen ikke må være tømt for pengene, eller du skal have spillet indenfor de seneste 24 timer før kampstart hos bookmakeren.

 

Om Australian Open

Australian Open er en af de mest anerkendte tennisturneringer i verden. og har været spillet siden 1905.

Turneringen er en af de fem Grand Slam turneringer i løbet af året og afvikles altid i de sidste to uger af januar. Underlaget der spilles på er Hardcourt.

Roger Federer er forsvarende mester i herrernes singleturnering, og er favorit til et succesfuldt titelforsvar i år, mens den regerende mester i damesingle, Serena Williams, ikke stiller til start i år grundet graviditet.

Her kan du læse mere om odds på Australian Open eller besøge turneringens officielle hjemmeside på www.ausopen.com

Australian Open 2018