Optakt: Wozniacki - Kerber

7. september 2016

Optakt: Wozniacki - Kerber

Caroline Wozniacki er nået til semifinalen i US Open, men står over for en hård modstander i verdensranglistens nummer 2, Angelina Kerber.

Wozniacki - Kerber Kampstart: Kampen er programsat til at blive spillet efter semifinalen imellem Serena Williams og Karolina Pliskova, der begynder kl. 01.00 dansk tid.

Et realistisk bud på kampstart er derfor ved 03.00-tiden. Du kan se opgøret på Eurosport 1!

 

Wozniacki - Kerber Optakt

Caroline Wozniacki er i den grad tilbage i verdenseliten, efter hun er nået til semifinalen i US Open, hvor tyske Angelica Kerber venter på danskeren.

Den tre år ældre tysker er i øjeblikket nummer 2 på verdensranglisten, og går for at være den bedste, kvindelige venstrehåndsspiller i verden, så der er en hård udfordring forude for Wozzy, der dog virker mere optimistisk og energisk i sit spil, end man har set længe.

Om det rækker til at slå Kerber, er dog tvivlsomt, og tyskeren er da også ret klar favorit til odds 1,36 hos Bwin, mens du kan få odds 3,25 på en sejr til Wozniacki hos 888sport.

Det har selvfølgelig baggrund i, at den hårdtslående tysker har været meget stærk i de seneste indbyrdes møder og med en sejr vil være i sin tredje Grand Slam-finale i år.

Hun vandt den ene af dem, Australian Open i januar, og selvom Wozniacki har været fremragende i turneringen indtil videre, så fører Kerber med 7-5 i indbyrdes opgør, og heraf er de syv sejre kommet i de sidste 10 opgør, efter danskeren vandt de to første gange, de mødtes.

Seneste opgør de to imellem var i Beijing sidste år, og det faldt også ud til Kerbers fordel.

Det ligner også en sejr til tyskeren, desværre for Wozniacki. Kerber er en kvinde på en mission, og kan kun undgå at blive verdens-etter for første gang nogensinde, hvis hun taber til Serena Williams i en eventuel finale.

 

Wozniacki - Kerber Spilforslag

5 ud af de sidste 8 kampe er endt i tre sæt, og med to spillere i så god form i en semifinale, hvor ingen vil give sig, kan man også godt forvente, at kampen ryger ud i maksimalt antal sæt denne gang.

Vi vælger dog at tro, at Wozniacki får den bedste start efter at have vendt to af sine kampe under US Open indtil videre, og odds 2,50 hos Danske Spil på at hun vinder første sæt, før Kerber tager sig sammen, virker som et for højt odds i en semifinale imellem to modstandere, der plejer at give hinanden god modstand.

Vi prøver den som langskud og krydser selvfølgelig fingre for, at hun også tager to sæt mod den stærke tysker, så vi kan få Wozniacki at se i endnu en Grand Slam-finale.

Wozniacki - Kerber Odds