Australian Open: Wozniacki videre til 2. runde efter nem sejr i to sæt

5. januar 2018

WTA Auckland: Live stream Wozniacki vs Kenin på nettet

Caroline Wozniacki er nået til kvartfinalen i WTA-turneringen i Auckland, hvor hun i aften møder den undertippede Sofia Kenin. Kampen kan live streames på Danske Spil fra kl. 23.30, og vi er klar med et spilforslag på det sene opgør. 

Bookmakerne levner ikke Sofia Kenin mange chancer, når hun senere i dag skal op imod den danske tennis-darling, Caroline Wozniacki. Miss Sunshine har indtil videre kørt al modstand over i Auckland, og alt andet end en sikker sejr til Wozniacki vil være en kæmpe overraskelse.

Hos Danske Spil er et spil på Caroline Wozniacki helt nede i odds 1.06, mens du får odds 8.50 for en sejr til Sofia Kenin.

Spil på kampen hos Oddset >>

 

Se Wozniacki vs Kenin livestream på nettet

Danske Spil giver dig muligheden for at live streame den spændende kvartfinale, der efter planen skydes i gang kl. 23.30 dansk tid.

For at se denne kamp skal du være logget ind og have penge på din konto - eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Herefter er det bare at sætte sig til rette og krydse fingre for en semifinaleplads til Caroline Wozniacki.

Downloader du Oddsets App, har du nemt adgang til at live streame Wozniackis kamp på mobilen, hvor du i øvrigt kan streame op til seks kampe på samme tid(!).

Live stream kampen hos Oddset >>

 

Caroline Wozniacki er på vej mod guldet

Caroline Wozniacki (foto: shutterstock)

Efter et par sløve år er Caroline Wozniacki endelig vågnet op til dåd igen, og hun befinder sig lige nu på en 3. plads på verdensranglisten. Hun har endda fine muligheder for at klatre endnu længere op, men det kræver, at januar bliver en succesfuld måned.

Det helt store slag venter naturligvis først senere på måneden, når Australian Open skydes i gang, men først og fremmest skal Wozniacki gå benhårdt efter at vinde WTA-turneringen i Auckland.

Her er hun favorit hos bookmakerne til at gå hele vejen, og danskeren har da også været overbevisende indtil videre. Både Madison Brengle og Petra Martic er blevet besejret i sikker stil, og nu venter endnu en modstander af samme kaliber.

 

Kan Sofia Kenin igen overraske?

Sofia Kenin (foto: shutterstock.com)

Faktisk er Sofia Kenin en smule dårligere placeret på verdensranglisten end Wozniackis to tidligere modstandere. Med en 108. plads på listen er der hele 105 pladser mellem de to spillere, og det er umiddelbart svært at se, hvad Kenin skal stille op.

Tidligere i turneringen har hun dog formået at ekspedere spillere, der var højere på verdensranglisten, ud, og Wozniacki må bestemt ikke undervurdere Kenin, der vil gøre alt for at sikre sig en plads i semifinalen.

Der er dog stadig enorm klasseforskel på de to spillere, og det vil være en overraskelse af de helt store, hvis ikke Wozniacki vinder i to sæt.

 

Odds på kampen: Wozniacki gør kort proces i Auckland

Caroline Wozniacki har indtil videre vundet begge sine kampe i overbevisende stil, og vi regner med endnu en sikker sejr i aften. Sofia Kenin har overrasket mange, men nu møder hun en modstander af en helt anden kaliber, og det bør blive endestationen for hende.

Det er samtidig vigtigt for Wozniacki at tanke så meget selvtillid som muligt frem mod Australian Open, mens hun heller ikke skal bruge alt for mange kræfter. Vi satser derfor på, at kampen ender med under 18,5 partier til odds 1.75 hos Danske Spil.

Spilforslag: Under 18,5 partier til odds 1.75 hos Danske Spil 

Spil på kampen hos Oddset >>