Yeovil vs Manchester United odds: - Yeovil undgår en afklapsning

25. januar 2018

Yeovil vs Manchester United odds: - Yeovil undgår en afklapsning

Spil på opgøret mellem Yeovil og Manchester United i FA Cuppen, og få de bedste odds på opgøret med vores spilforslag til kampen.

Manchester United skal forsøge at spille sig videre til 1/8 finalerne i FA cuppen, når de skal på besøg hos Yeovil Town F.C. der til dagligt spiller i League Two - den fjerde bedste række i England.

Manchester United er inden opgøret store favoritter, men FA Cuppen er altid garant for overraskelser så ingenting er afgjort på forhånd, når opgøret skydes igang fredag aften på Huish Park i Yeovil.

  Se odds hos LeoVegas >>

Tager vi et kig på Yeovil vs. Manchester United odds, så er Manchester United solide favoritter til opgøret. En sejr til Manchester United giver pengene 1.13 igen hos Leovegas. Omvendt giver en sejr til hjemmeholdet pengene hele 17.00 igen. Ender kampen uden vinder, er der odds 8.00 at hente.

 

Spilforslag: Yeovil undgår en afklapsning

Yeovil Town spiller til dagligt i den fjerde bedste række og oddsene for en overraskelse mod mægtige Manchester United er derfor spinkle. Alligevel tror vi på gode chancer for at hjemmeholdet kan undgå en afklapsning.

For hjemmeholdet bliver det utvivlsomt årets kamp og der er ingen tvivl om at det for flere af spillerne hos hjemmeholdet er tale om deres største kamp i karrieren.

Manchester United er inde i et stramt kampprogram med kampe hver 3-4 dag. Det er derfor ikke utænkeligt, at Jose Mourinho vælger at spare et par af de profiler som har spillet mange kampe de seneste måneder.

Vores spilforslag til opgøret bliver derfor at Yeovil Town højest må tabe opgøret med 2 mål. Et spilforslag der giver odds 1.66 igen hos Leovegas.

Se odds hos LeoVegas >>

 

Årets kamp for Yeovil Town

Hjemmeholdet spiller til dagligt i League Two, hvor de har gang i en svær sæson. Efter 29 spillerunder er holdet at finde på en 21. plads med kun 2 point ned til nedrykningsstregen.

For kun 4 sæsoner siden var Yeovil Town et hold som spillede i Championsship, men to nedrykninger har kostet dyrt hos hjemmeholdet, der i ligaen heller ikke har vundet en kamp siden boxing day. FA Cuppen er derfor en god mulighed for at få et afbreak fra ligaen og kampen om at undgå en endnu en nedrykning.

Yeovil Town har indtil videre spillet 3 runder i turneringen for at nå frem til 1/16 finalerne. Først blev Southend slået med 1-0, inden holdet måtte ud i 2 kampe for at spille sig videre mod Port Vale. I sidste runde tog holdet  en stor skalp med en 2-0 sejr over Bradford, der til dagligt spiller i toppen af League One.Der er dog ingen tvivl om at mødet med Manchester United bliver den klart største oplevelse for klubben og hjemmeholdets spillere.

Opgøret mellem Yeovil Town og Manchester United i 4. runde af FA Cuppen spilles på Huish Park der kan gæste 9565 tilskuere. Opgøret meldes udsolgt så der forventes at komme fuld tryk på kedlerne, hvor de fleste selvfølgelig vil holde med hjemmeholdet.

Hos hjemmeholdet må man undvre madtbanespilleren Otis Khan, efter han i weekenden blev smidt ud i holdets 2-1 nederlag til Chesterfield og har det system i England, at karantænedage fra ligaen også gælder i FA Cuppen.

 

Must win opgør for Manchester United

Mens der for hjemmeholdet er tale om årets kamp, ser det anderledes ud for Jose Mourinho og Manchester United. For udeholdets vedkommende er det en kamp, hvor holdet i teorien kun kan skuffe, da alle forventer en sikker sejr til Manchester United.

I et stram kampprogram hvor tingene i især Premier League spidser til for Manchester United der kæmper en hård kamp med Chelsea om andenpladsen er det derfor næppe en kamp mod Yeovil Town der står højest på rangordenen hos United spillerne.

Hos især en spiller kan det dog godt gå hen og blive en speciel aften. Flere medier spekulerer nemlig i, om Alexis Sanchez, der skiftede til klubben så sent som i mandags allerede kan gå hen og få hans debut i fredagens opgør.

Manchester United må forsat undvære Erik Bailly, Michael Carrick og Zlatan Ibrahimovich, der sidder ude med skader.

 

Manchester United med det indbyrdes overtag

Det er ikke første gang de to mandskaber møder hinanden i FA cup sammenhæng. Faktisk er det 3 gange igennem tiderne at de to hold mødes i den prestigefylde turnering og her er det Manchester United som kan prale med det indbyrdes overtag.

I 1938 blev det til en 3-0 sejr til de røde djævle, mens det i 1949 blev til Manchester United største sejr i turneringen nogensinde, da holdet vandt med hele 8-0. Det sidste møde mellem de to mandskaber fandt sted 3. runde af turneringen i 2014/15 sæsonen, hvor Manchester United igen trak sig sejrsrigt ud med en 2-0 sejr.

Kampen fløjes igang fredag klokken 20:55 og kan ses på 6'eren.

Se odds hos LeoVegas >>

(foto: shutterstock.com)