Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Lyon – Villareal odds: Mariano kickstarter målfesten

0

To formsvage mandskaber klasker sammen torsdag aften, når Lyon tager i mod Villareal. Find de bedste Lyon – Villareal odds her, og læs vores optakt med spilforslag. 

Europa League er tilbage efter en lang vinterpause, og timingen kunne ikke passe Lyon og Villareal dårligere. Begge mandskaber har haft svært ved at bevare sæsonstartens gode form. Lyon kommer ind til kampen med tre Ligue 1 nederlag i træk, mens Villareal har lidt to La Liga nederlag i træk.

Torsdag aften på Parc Olympique Lyonnais er det dog hjemmeholdet som er favoritter. Lige nu får du odds 1.92 på en sejr til Lyon, mens en overraskelse fra Villareal står i odds 4.00. Ender kampen uden vinder, er der odds 3.55 at hente.

Spil på LeoVegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

Læs mere om Lyon vs Villareal odds i optakten forneden, hvor vi også kommer ind på vores spilforslag på kampen.

 

Lyon vs Villareal spilforslag: Odds 2.43 på Mariano

Lyon og Villareal har haft store problemer i forsvaret på det seneste, og det er derfor svært at forestille sig et clean sheet fra de to mandskabers side af.

Lyons Mariano har gang i en god sæson på nuværende tidspunkt, hvor det indtil videre er blevet til 14 mål i 24 kampe i Ligue 1. Der er super chancer for en scoring af spanieren, og LeoVegas er generøse og tilbyder odds 2.43 på dette.

Derudover tæller opgøret flere fantastiske offensive spillere såsom Traore, Nabil Fekir og Carlos Bacca, hvorfor en målrig kamp ikke virker helt urealistisk.

Vi anbefaler derfor følgende spilforslag: 

  • Mariano scorer til odds 2.43 hos LeoVegas
  • Over 2.5 mål i kampen til odds 1.87
  • Begge hold scorer til odds 1.70

Se flere Lyon vs Villareal odds hos LeoVegas, der tilbyder over 160 markeder på kampen. 

Spil på LeoVegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

Lyon i bekymrende form

Lyon står overfor en ny opgave i form af Villareal, men det er ikke første gang det franske storhold står overfor en spansk modstander. Holdet har mødt syv forskellige spanske hold, hvor det i alt er blevet til 30 kampe. I den periode har man skovlet 13 nederlag, 8 uafgjorte og ni sejre ind på kontoen. Det skal dog lige nævnes, at 16 af disse 30 opgør var mod enten Real Madrid eller Barcelona.

Villareal er bestemt en nemmere modstander end de to førnævnte, men den gang var Lyons mandskab også en del bedre. Generelt set har Lyon i tidernes morgen været et fantastisk hold ude i Europa, hvor det er blevet til en semifinale i Champions League samt Europa League. Noget som Villareal ikke helt kan prale af.

Det ligner dog næppe en ny europæisk succes for Lyon. Man kommer ind til dette opgør med tre nederlag i bagagen i Ligue 1, hvilket har resulteret i at man er faldet ned på fjerdepladsen med hele 17 point op til PSG på førstepladsen. Der er uden tvivl krise i klubben, men spørgsmålet er, om man kan se bort fra de dårlige resultater i Ligue 1 og levere i Europa League.

 

Kan Villareal fortsætte de gode takter?

Villareal gik hen og vandt deres gruppe, men det blev meget tættere end de havde håbet på. Med rivaler som FC Astana, Slavia Prag og M. Tel Aviv, lignede Gruppe A en overkommelig gruppe for Villareal. Det blev det dog ikke, da sølle tre point adskilte dem fra tredjepladsen.

Ikke desto mindre vandt de gruppen, og står nu overfor Lyon for første gang nogensinde. Med to nederlag i træk i La Liga kan det dog gå hen og blive en vanskeligere opgave. Man mistede holdets stjerne, Cedric Bakambu, i vinterens transfervindue, og tabet afspejler sig i deres præstationer på banen.

Man skal dog ikke glemme Carlos Bacca, som tørner ud for Villareal nu. Siden han skiftede fra Milan er han blevet glemt, men han findes stadig og er holdets topscorer efter Bakambu skiftede til Kina. Villareal kan i den grad gøre ondt på Lyon, men det kræver at Carlos Bacca træder i karakter.

Spil på LeoVegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil