Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Livestream Caroline Wozniacki

Se Caroline Wozniackis kampe på livestream hos bookmakeren Unibet eller bet365, som viser – stort set – alle Wozniackis kampe gratis på livestream til deres aktive kunder.

Caroline Wozniacki er Danmarks tennis-darling nr. 1, og tusinder af danskere leder efter hendes kampe på livestream, når hun svinger ketsjeren i de største tennis-turneringer i verden.

Langtfra alle kampe vises nemlig i TV, og derfor må man ofte ty til internettet, hvis man vil følge Carolines kampe live.

Heldigvis findes der gratis, lovligt og ikke mindst reklamespam-frit livestream fra de fleste kampe hos bookmakere som Unibet og bet365, hvor alt der kræves før du kan se kampene gratis, er, at du har penge stående på din konto.

Næste kamp du kan livestreame er Caroline Wozniacki mod Magdalena Rybarikova ved Australian Open.

Se livestream hos Bet365.dk

*Regler og vilkår hos bet365 gælder | +18 r/v gælder | Geografiske Restriktioner | Indeholder Henvisningslink

 

Se Wozniacki livestream gratis på nettet

For at kunne se Caroline Wozniackis kampe i f.eks. Wimbledon, French Open, US Open og mange flere turneringer, skal du først og fremmest have en aktiv konto hos Unibet.

Står der penge på kontoen, eller har du placeret et væddemål for dine sidste penge indenfor de sidste 24 timer, kan du kvit og frit se livestreamet fra tennis-kampe – og andre sportsgrene – i hele verden.

Det er således ikke kun Wozniackis kampe, du kan se på livestream, men du kan også følge Djokovic, Nadal, Federer, Serena Williams og alle de andre tennisstjerner og favoritter.

 

Livestreamet virker på PC, tablet og mobil

Tenniskampene ligger ofte i formiddagstimerne, uanset om der spilles Wimbledon eller andre turneringer, og det betyder, at man ikke altid sidder hjemme på sofaen, klar til at live streame Wozniackis kampe på sin laptop eller se den på TV, hvis den vises der.

Derfor er det befriende, at UnibetTVs livestream også virker på tablets og mobiltelefoner, så du kan tage tenniskampene med på farten. Uanset hvor du befinder dig, kan du se tenniskampene live via din Unibet-konto, så længe du blot har adgang til internettet.

Samtidigt har du selvfølgelig masser af odds lige ved hånden, hvis du har lyst til at spille penge på udfaldet af kampen du streamer.

 

Find tenniskampen du vil se i odds-sektionen

Det er UnibetTV som viser livestreamet på hjemmesiden, og så snart du er logget ind på din (aktive) Unibet konto, kan du frit vælge at tænde livestreamet for alle de kampe, som er markeret med et lille UnibetTV-ikon ved kampen i oddssektionen.

Gå til “Sport” i menuen hos Unibet, og vælg “Live Streaming” fra menuen i venstre side, eller gå direkte til odds-oversigten for kampen/turneringen for at klikke på livestream ikonet.

Herunder kan du se hvordan det ser ud med f.eks. fodbold og basketball-kampe i oddsprogrammet:

Se livestream hos Unibet.dk >>

* Få 1500 kr. bonus hos Unibet | +18 r/v gælder