Arsenal vs Everton odds: Målfest på Emirates

19. maj 2017

Arsenal smadrer Everton i sidste ligakamp

Ambitionerne om en plads i top 4 i Premier league lever fortsat for Arsenal, der i sidste spillerunde skal besejre Everton, mens man samtidig skal håbe på, at Liverpool snubler mod Middlesbrough. The Toffees har sikret sig syvendepladsen, og meget tyder på en sikker sejr til hjemmeholdet. 

Arsenal – Everton Optakt

Det holdt hårdt for Arsenal, da man i midtugen besejrede bundproppen Sunderland med 2-0. Premier Leagues dårligste mandskab formåede længe at holde Arsenal fra fadet, men med tyve minutter igen måtte man kapitulere, da Alexis Sánchez fandt vej til nettet. Chileneren nettede igen senere i opgøret, og Arsenals drømme om en plads i top 4 lever derfor stadig forud for sæsonens sidste kamp.

Det ser dog dystert ud for hovedstadsklubben, der ikke selv kan afgøre deres skæbne. Manchester City har med 75 point og en solid målscore så godt som sikret sig en plads i top 4, mens Liverpool har et enkelt point mere end Arsenal. The Gunners skal derfor håbe på, at Liverpool ikke formår at besejre Middlesbrough, der som nedrykkere dog ikke har noget at spille for.

Samtidig skal Arsenal overvinde Everton, der er sikker på at snuppe syvendepladsen. Motivationen er derfor tvivlsom hos The Toffees, der som bekendt er Liverpools lokalrivaler. Udeholdet vil naturligvis forsøge at give Arsenal kamp til stregen, men sulten må alligevel være minimal hos Ronald Koemans mandskab, der formentlig har tankerne mod en velfortjent sommerferie.

For udeholdets topscorer, Romelu Lukaku, må der være en motivation for at snuppe topscorertitlen, men efter Harry Kanes vanvittige fire mål i midtugen ser det svært ud for belgieren, der formentlig er fortid i klubben til sommer.

The Gunners er med fire sejre i træk ganske godt kørende, og hjemme på Emirates har man i denne sæson vundet masser af kampe.

Oddsene indikerer også, at der er stor motivationsforskel hos de to hold, og et spil på hjemmeholdet er derfor helt nede i odds 1.44 hos Betfair, mens en overraskende udesejr belønnes med odds 8.50 hos Betfair. Ender kampen uden vinder er der odds 5.50.

Spilforslag

Selvom at Arsenal ikke selv kan afgøre sagerne, vil de formentlig komme blæsende fra første fløjt, da de med en sejr kan gøre deres del af arbejdet. Motivationen skal være i top hos Arsene Wengers mandskab, der dog var yderst uskarpe mod Sunderland. Det laver de formentlig om på til søndagens opgør mod Everton, der formentlig bare skal have kampen overstået. Så derfor er vores spilforslag også på fuld Arsenal dominans.

Oddset på at hjemmeholdet fører ved pausen og snupper sejren er ganske flot, og med en Alexis Sánchez i topform ligner det et sikkert spil.

Spilforslag: Arsenal/Arsenal til odds 2.10 hos Betfair
Kampstart: 21/5 kl. 16.00 – Se den på TV3+