Bologna vs Juventus: Få odds 2.40 på total Juve-dominans

15. december 2017

Bologna vs Juventus: Få odds 2.40 på total Juve-dominans

Undertippede Bologna tager imod Den Gamle Dame, Juventus, i Serie A søndag d. 17. december. Se Bologna vs Juve odds, og hvilket spilforslag vi har fundet frem til kampen.

Kravet er ganske simpelt for Juventus, når de søndag løber ind på banen mod Bologna. Alt andet end en sejr vil være en skuffelse for Den Gamle Dame, der da også plejer at have godt styr på hjemmeholdet.

Bookmakerne er også enige om, at Juventus løber med sejren. Tre point til Buffon og de andre superstjerner står således til odds 1.45 hos Betfair, mens en sejr til Bologna er helt oppe i odds 7.55. Et remis fås til odds 4.55 hos samme bookmaker.

Se odds hos betfair >>

Bologna vs Juventus: – Juve dominans fra start

Serie A er i denne sæson ufattelig tæt, og der er ikke råd til fejl, hvis man vil ende øverst. Det er de godt klar over i Juventus, der allerede har dummet sig nok i starten af sæsonen.

På det seneste har det dog kørt fint for Allegris mandskab, der har vundet seks ud af de seneste otte kampe.

Den Gamle Dame plejer samtidig at have et rigtig fint tag på Bologna, der har tabt syv af de seneste otte kampe mellem de to hold.

Klasseforskellen bør være tydelig fra første fløjt, og vi er overbeviste om, at Juventus løber med sejren.

Spilforslag: Juventus/Juventus til odds 2.40 hos Betfair >>

Kampstart: 17/12 kl. 15.00 – Vises på TV3 MAX

Bologna skal jagte overraskelsen

De færreste forventer, at Bologna tager noget med fra dette opgør, hvilket måske kan vise sig at være en fordel for Donadonis tropper.

På eget græs har det nemlig ikke set godt ud for Bologna, der blot har vundet to ud af otte kampe. Man har heller ikke just sprudlet mod de andre tophold, og det er således blevet til nederlag mod både Napoli, Lazio, AS Roma og senest AC Milan.

Heller ikke i de indbyrdes opgør er godt nyt for Bologna, der blot har fået ét point i de seneste otte kampe mod Juventus.

Der er naturligvis sket større overraskelser i fodboldens verden, men der er ikke nogen tvivl om, at der skal en god portion held til, hvis Bologna skal løbe med sejren.

Juventus kæmper for at nå toppen

Juventus har de seneste sæsoner været suveræne i den hjemlige liga, men i år møder Den Gamle Dame hård modstand fra flere andre hold.

Efter 16 spillerunder ligger Buffon & Co. nummer tre, men med kun to point op til Inter på førstepladsen kan alting ske. Netop Inter var Juventus’ modstander i den forgangne runde, og det opgør gik ikke just som planlagt for Allegris mandskab.

Foran eget publikum formåede de forsvarende mestre ikke at score mod Milano-klubben, der dermed kunne rejse hjem med ét point. Inter har dermed et smalt forspring, men det kan der dog hurtigt blive lavet om på.

Det kræver naturligvis, at Juventus vinder mod et hold som Bologna, der ikke har været prangende på eget græs.

Den Gamle Dame er da også fint kørende i den hjemlige liga, hvor man har hentet seks sejre i de seneste otte kampe, så der er på ingen måde krisestemning i Torino-klubben.

Skader og karantæner

Bologna er uden Federico De Francesco, mens Rodrigo Palacio er tvivlsom.

Juventus må undvære Stephan Lichtsteiner og Benedikt Höwedes, mens Gianluigi Buffon, Giorgio Chiellini, Miralem Pjanic og Juan Cuadrado er tvivlsomme.

Se odds hos betfair >>