Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Danmark vs Jordan odds: – Spil på ligalandsholdet i Abu Dhabi

0

Ligalandsholdet tabte med 1-0 til Sverige i den første kamp i Abu Dhabi, hvor Danmark nu møder Jordan i den anden kamp på turen d. 15. januar kl. 14.00. Se odds på opgøret her.

Slut:
Danmark taber 3-2 til Jordan i den sidste kamp for Ligalandsholdet.

De danske mål blev sat ind af Gammelby og Duelund

 

Danmark havde et lille overtag i spil og chancer i den første kamp mod Sverige, men formåede aldrig at blive rigtigt farlige i opgøret som blev tabt i de allersidste sekunder.

Nu skal Danmark forsøge at få en sejr mod Jordan, og iflg. Unibet er det danske liga/U21-landshold behørige favoritter mod jordanerne. Lige nu er der odds 1.57 på Danmark, mens Jordan giver odds 6.25. Uafgjort kan spilles til 3.90 gange pengene.

Spil på Danmark vs Jordan her >>

Unibet livestreamede i øvrigt Danmarks kamp mod Sverige, og streamer formentlig også opgøret mod Jordan, selv om kampen endnu ikke fremgår af livestream-menuen hos bookmakeren.

 

Optakt: Danmark vs Jordan i Abu Dhabi

Det var på mange måder tydeligt at se, at spillerne på ligalandsholdet netop er kommet ud af en vinterferie i Superligaen, for der manglede i den grad skarphed – særligt på den sidste tredjedel af banen – i Danmarks første kamp mod Sverige i Abu Dhabi.

Danmark forsøgte sig mest fra distancen, og kom aldrig rigtigt frem til de helt store chancer, og i den anden ende så Rønnow så rystende usikker ud, at kritikere vil mene han gamblede med sin VM-plads til sommer.

Mens Danmark kæmpede for at finde spillet, gjorde Sverige reelt det samme, og det lignede længe en ørkenvandring af en 0-0’er, når altså ikke Rønnow skabte unødig spænding med tvivlsomme indgreb. Men i kampens allersidste sekunder bragede svenskerne en bold på  overliggeren, og Gustaf Nilsson, som i denne sæson er udlejet fra Brøndby til Silkeborg, stod klar til at tordne den i det åbne mål.

Jordan tabte også deres første kamp i Abu Dhabi til Finland med 1-2, efter at have været bagud med 0-2 efter en times spil.

 

Spilforslag: Danmark vinder knebent

Jordanerne bør ikke udgøre nogen trussel for Danmark, men med det niveau vi så mod Sverige, skal danskerne finde et helt andet gear, hvis det skal blive til en storsejr over Jordan.

Hos Unibet er der odds 3.25 på en dansk sejr med præcist ét mål på handicap-markedet, og vi forventer dette opgør kan blive tættere end landstræner Åge Hareide nok håber på.

Spil på Danmark vs Jordan her >>

 

Hold øje med livestream fra kampen

Som nævnt indledningsvist kunne man hos Unibet live streame den første kamp mod Sverige, og det kan tænkes det igen bliver en mulighed mod Jordan.

Lige nu fremgår det dog ikke på Unibets hjemmeside, men der er i skrivende stund også flere dage til kampstart i Abu Dhabi.

Kampen vises efter alt at dømme heller ikke på dansk fjernsyn, så hvis du vil følge slagets gang mellem Danmark og Jordan med egne øjne, er dit bedste bud måske livestream tjenesterne hos bookmakere som NordicBet og Unibet.

 

Danmarks trup til kampen mod Jordan

Åge Hareide udtog følgende trup til de to kampe mod Sverige og Jordan i Abu Dhabi:

Pos. Spiller Klub
M Frederik Rønnow Brøndby IF
M Jeppe Højberg Esbjerg fB
M Jesper Hansen FCM
F Bashkim Kadrii Randers FC
F Jacob Rasmussen Rosenborg
F Jakob Ahlmann Nielsen AaB
F Jens Gammelby Silkeborg
F Kian H. Hansen FCM
F Lasse Nielsen Malmö FF
F Mads Pedersen FCN
F Rasmus N. Kristensen FCM
M Christian Nørgaard Brøndby IF
M Jakob Poulsen FCM
M Mathias Jensen FCN
M Mike Jensen Rosenborg
M Mikkel Duelund FCM
M Robert Skov Silkeborg
M Sammy Skytte Silkeborg
M Victor Nelsson FCN
A Jannik Pohl AaB
A Mikael Uhre SønderjyskE
A Nikolai Laursen PSV