Ishockey: Danmark vs Sverige - Odds på testkampen i Bitcoin Arena

12. april 2018

Ishockey: Danmark vs Sverige - Odds på testkampen i Bitcoin Arena

Der er VM i ishockey i Danmark til maj, og Danmark spiller i aften en stor testkamp mod Sverige. Se odds på Danmark - Sverige og læs optakt til venskabskampen mod nationens ærkerivaler.

Forberedelserne til VM i Ishockey i Danmark er for alvor ved at tage fart for de deltagende nationer. Danmark indleder deres serie af træningskampe med en match mod vores naboer fra Sverige der er forsvarende Verdensmestre.

Kampen spilles torsdag kl. 20.00 i Bitcoin Arena i Rungsted, og kan ses direkte på TV2 Sport. Der er selvfølgelig også mulighed for at livestreame kampen hos TV2 Play, og forneden kan du læse mere om odds på Danmark mod Sverige i ishockey-venskabskampen torsdag d. 12. april.

Spil på Danmark - Sverige >>

 

Odds på kampen: Kan Danmark overraske mod Sverige?

Hvis du vil spille odds på ishockeylandskampen mellem Danmark og Sverige, fås lige nu følgende odds på 1x2 hos Nordicbet:

Danmark: 5.55 Uafgjort: 5.25 Sverige: 1.41

Hvis man bliver mere fristet af et målspil kan man få følgende odds hos Nordicbet:

Under 5,5 mål: 1.88 Over 5,5 mål: 1.83

Spil på Danmark - Sverige >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

Begge hold vil bruge kampen til at få trænet spilsystemer og især overtalsspillet, som ofte er så afgørende i international ishockey.

Det er ikke usædvanligt at man ser målfattige kampe i international ishockey, men i træningskampene sidder tingene ofte lidt mere løst fordi aftaler og kemi ikke er helt på plads og det kan skabe flere målfarlige situationer, det er nok her Danmarks chance ligger hvis det skal blive til en sejr over “storebror” i denne kamp.

 

Danmarks hold mod Sverige

Begge nationer stiller op med to mandskaber der kommer til at se ganske anderledes ud når VM starter, da mange spillere fra Nordamerika ikke er støt til holdene endnu. Men selvom der mangler en del spillere, så er der stadig udsigt til en spændende match, hvor håneretten ikke mindst er på spil for de to hold.

Det danske hold stiller til start med Peter Regin og Philip Larsen blandt andet, de to vil indtage nøgleroller i Danmarks kampe ved VM i ishockey, og har igennem de sidste 10 år spillet absolut højeste niveau NHL og KHL. Peter Regin vil være dansk anfører under VM, nu hvor den mange årige kaptajn for landsholdet Morten Green har indstillet sin karriere.

Læs mere om Danmarks trup til VM i ishockey her.

 

Svenskerne kommer med de unge talenter

Sverige stiller med et hold bestående af spillere udelukkende fra SHL og KHL, der er flere helt unge spillere på holdet, som er brudt ind på den internationale scene i år, og som står over for spil i NHL og Nordamerika i den kommende sæson.

Eric Brännstrøm er kun 18 år og back, han har spillet fast i SHL i år, og det samme kan siges om jævnaldrende Isac Lundestrøm, som er forward. De er næppe nogen som kommer ind i den endelige VM trup, men det er bestemt nogle spændende talenter, det danske publikum får lov at opleve.

Sidst, men ikke mindst, er der en kending af dansk ishockey i truppen. Forwarden Olle Liss spillede for to sæsoner siden i Aalborg Pirates, men han har gjort komet karriere og er nu at finde i Tre Kroners hold - imponerende!