Manchester United vs Newcastle odds: - Sikker hjemmesejr til Mourinho?

16. november 2017

Manchester United vs Newcastle odds: - Sikker hjemmesejr til Mourinho?

Manchester United tager lørdag aften imod Newcastle hjemme på Old Trafford i 12. spillerunde af Premier League. Efter en skuffende periode, er det kun 3 point der tæller for hjemmeholdet, men Newcastle har tidligere drillet hjemmeholdet. Vi er klar med optakt og spilforslag til kampen.

Manchester United startede sæsonen ud som lyn og torden, men har i de seneste runder haft svært ved at følge op på den flotte sæsonstart. Skuffende 4 point er det kun blevet til i de seneste 4 runder, og flere hold ånder dem nu i nakken.

Manchester United er dog store favoritter, når de hjemme tager imod Newcastle. En sejr til hjemmeholdet giver pengene 1.29 igen hos Nordicbet. En sejr til Newcastle kan spilles til odds 13.00, mens der er 5.90 at hente på et uafgjort resultat.

Spil på kampen hos NordicBet >>

 

Spilforslag: Sikker hjemmesejr til Manchester United

Spilforslag: Man United EH -1 til odds 1.85 Nordicbet

Kampstart & TV: Lørdag d. 18/11 kl. 18:30 | Vises på 6’eren

Manchester United har kun formået at hente 4 point i deres seneste 4 kampe. Alligevel har holdet vist imponerende styrke hjemme på Old Trafford, hvor de i denne sæson har bygget sig lidt af en fort. I 5 kampe er det blevet til 5 sejre, 15 point og en målscore på imponerende 15-0.

Det er derfor ikke et nemt sted at komme som gæstende hold i denne sæson, og vi forventer heller ikke det bliver en nem opgave for Newcastle. Newcastle har i 5 udekampe kun formået at hente 4 point i indeværende sæson, og det er svært at forestille sig det rækker til point på Old Trafford.

Vi går på en sikker hjemmesejr, hvor Manchester United skal vinde opgøret med mindst 2 overskydende mål.

Spil på kampen hos NordicBet >>

 

Optakt: Manchester United - Newcastle

Manchester United har efter flere skuffende sæsoner endelig funder tidligere tiders resultater frem i denne sæson, hvor de ligner førsteudfordrer til Manchester City på førstepladsen.

Mesterskabsdrømmene har dog lidt et knæk de seneste runder, hvor holdet har tabt til både Chelsea og Huddersfield, mens det også kun blev til et enkelt point mod Liverpool.

Derfor er Manchester United pt. at finde 8 point efter Manchester City på førstepladsen, der i denne sæson ligner et hold som ikke kommer til at smide mange point. Derfor er kampen mod Newcastle også en kamp, som går under kategorien ”must win” kampe, hvis gulddrømmene stadig skal være intakte i den røde del af Manchester. Netop Newcastle har dog i de seneste sæsoner haft gode minder med Old Trafford.

Kun 1 gang ud af de seneste 3 opgør er det lykkedes Manchester United at hente alle 3 point på hjemmebane mod Newcastle, så Mourinhos tropper skal spille op til deres bedste, hvis de 3 point skal hentes. Newcastle er tilbage i Premier League igen efter en enkelt sæson nede i Championship.

Med Rafael Benitez ved roret har holdet fået en ganske fin start på den nye sæson i Premier League, hvor det er blevet til 14 point i 11 kampe. Et pointtal, som betyder Newcastle er at finde på en 11. plads inden denne runde, med god afstand ned til nedrykningsstregen, som er holdets helt store målsætning i denne sæson at undgå.

Skal det blive til point på Old Trafford kræver det dog sæsonens bedste præstation fra Newcastles side, der må anses som store underdogs i opgøret her.

Med Manchester United form på hjemmebane, ligner det unægtelig en svær opgave for Newcastle mandskabet.

Skader og karantæner

Manchester United må forsat se bort fra Zlatan, der dog nærmer sig et comeback. Også argentinske Rojo, engelske Martin Carrick og franske Pogba er stadig at finde på skadeslisten også.

Især sidstnævnte ligner en spiller, som United godt kunne have brugt i de seneste kampe. Hos Newcastle kan man heller ikke se sig fra skader. Her er man uden Mikel Merino, Jamaal Lascelles og Paul Dummett.

Spil på kampen hos NordicBet >>