Web
Analytics Made Easy - StatCounter

NordicBet Fodboldweekend: Vind en fodboldrejse til Spanien

0

NordicBet gentager deres store Fodboldweekend-tur, som denne gang går til Spanien, og som vanen tro byder på tre kampe på tre dage, inkl. topbraget på Nou Camp mellem Barcelona og Atletico Madrid.

Hver uge finder NordicBet otte vindere af en plads på Fodboldweekend-turen, og du kan vinde din fodboldweekend-billet ved at ramme ugens højeste odds for mindst 50 kr. eller ved at indsamle lodder til en ugentlig lodtrækning.

Tilmeld dig konkurrencen én gang hos NordicBet, og så er du med i alle ugerne frem til alle turdeltagere er fundet. Konkurrencen slutter d. 21. januar 2018, selve Fodboldweekend-turen til Spanien løber af stablen fra d. 2. – 5. marts 2018.

Tilmeld dig konkurrencen her >>

 

Der venter deltagerne en forrygende fodboldoplevelse på NordicBets Fodboldweekend.

 

Mere om Fodboldweekend-konkurrencen hos NordicBet

Konkurrencen startede d. 25. december og løber frem til d. 21 januar, så man kan stadig nå at deltage og vinde en af de eftertragtede pladser på Fodboldweekenden med NordicBet.

Her får turdeltagerne lov at overvære hele tre spændende kampe i La Liga, hvor højdepunktet på turen velnok bliver opgøret mellem Barcelona og Atletico Madrid på Nou Camp i Barcelona.

Du skal tilmelde dig kampagnen/konkurrencen inden du begynder at spille, men så snart du er tilmeldt første gang, er du automatisk med i efterfølgende uger i konkurrencen.

Tilmeld dig konkurrencen her >>

 

Sådan vinder du en plads på turen

Der er to måder, hvorpå du kan vinde en af de eftertragtede Fodboldweekend-rejsepakker hos NordicBet:

Ram det højeste odds:

To vindere vil vinde deres pakke ved at placere en vinderkupon med det højeste odds og en mindsteindsats på mindst 50 kroner. Væddemålet kan placeres på PC eller mobil. Væddemålet kan placeres som en single eller som et kombinationsvæddemål.

I det utroligt tilfælde, at nummer anden- og tredjepladsen i Højeste Odds-konkurrencen rammer præcist det samme odds, vil en tilfældig lodtrækning afgøre vinderen.

Vind i lodtrækningen:

Yderligere seks vindere vil blive udtrukket i en tilfældig lodtrækning mellem spillere, der har optjent lodder via spil i NordicBets Sportsbook.

Du vil optjene ét lod til lodtrækningen, for hver 1000 kr, du omsætter i NordicBets Sportsbook (prematch og/eller live, fra PC og/eller mobil) til odds 1.50 eller højere. Du kan optjene maksimalt 10 lodtrækningslodder per uge.

 

Vigtige regler og vilkår

Alle vindere vil blive kontaktet den efterfølgende mandag efter kl. 15:00 (CET). Vinderen skal bekræfte sin deltagelse indenfor fem dage. Sker dette ikke vil præmierne overgå til andre spillere efter fastsatte regler som fremgår på kampagnesiden hos NordicBet.

Fodboldrejsen foregår i Spanien mellem den 2-5 marts. Hvis vinderen ikke kan rejse i denne periode, vil der ikke blive tilbudt et alternativ til præmien, og en ny vinder vil blive annonceret.

En spiller kan kun vinde én pakke i løbet af kampagnen, og vinderpakken kan ikke videregives til en anden person. Hvis vinderen ikke kan deltage, vil vedkommede miste pakken.

Læs alle regler og vilkår for konkurrencen på kampagnesiden hos NordicBet, som du finder under “Kampagner” i menuen. Du skal være logget ind på kontoen for at kunne tilmelde dig konkurrencen.

Tilmeld dig konkurrencen her >>

 

Kort om NordicBet

NordicBet er en af de gode gamle travere i dansk online betting, for selskabet har udbudt odds og spil til danskerne i mange år, og gør det naturligvis i dag med dansk licens hos Spillemyndigheden.

Det betyder, at dine gevinster på odds, bonusser og andre kampagnetilbud hos NordicBet er 100% skattefrie. Samtidigt skorter det ikke på kampmarkeder og høje odds hos bookmakeren, hvor du kan spille på – tæt på – alt mellem himmel og jord.

NordicBet har stadig en lidt gammeldags platform, rent layoutmæssigt, hvilket trækker ned i vores samlede bedømmelse af bookmakeren. Det trækker til gengæld op, at NordicBet tilbyder masser af livestreaming til sine kunder, og krydrer det hele med masser af fede kampagner som f.eks. Fodboldweekend-konkurrencerne.

Tilmeld dig konkurrencen her >>