OB vs Silkeborg odds: - Få 1.85 på sejr til 'Striwerne'

9. december 2017

OB vs Silkeborg odds: - Få 1.85 på sejr til 'Striwerne'

OB tager imod Silkeborg i den tidlige søndagskamp allerede kl. 12.00. Kampen kan ses på TV3 Sport, og vi er klar med odds på OB vs SIF her.

Der er vigtige point på spil for både OB og Silkeborg i weekendens runde af Alka Superligaen, hvor sidste runde inden vinterpausen finder sted. OB kan med en sejr potentielt snuppe en Top 6-placering henover vinteren, mens Silkeborg har brug for point, hvis ikke Peter Sørensens sæde skal brænde endnu mere under ham.

Se også: Odds på trænerfyring i Superligaen

Vi har valgt LeoVegas som bookmaker til kampen, hvor der er gode odds på OB vs SIF. Hos LeoVegas får man odds 1.85 på OB, 3.60 på uafgjort og odds 4.25 på Silkeborg-sejren på det normale 1X2-marked.

Læs vores spilforslag og optakt med seneste nyt fra begge lejre forneden.

Spil hos LeoVegas >>

 

OB vs Silkeborg: Odds og spilforslag

Vi har kigget på odds på OB vs SIF hos LeoVegas, som er en fremadstormende bookmaker i det danske marked. Her er der i skrivende stund odds 1.85 på OB-sejren, mens der er 4.25 på Peter Sørensen og Co. og 3.60 på uafgjort.

I vores spilforslag forneden anbefaler vi et spil på OB-sejr, og hvis man tror på en sikker sejr med flere mål til Striwerne, er der f.eks. et flot odds 3.00 på OB -1 hos LeoVegas. Se alle oddsene på kampen hos bookmakeren via knappen forneden.

Spil hos LeoVegas >>

Oddsforum.dks spilforslag

OB tabte et vigtig skridt i kampen om top 6, da holdet i mandags tabte med 3-1 til FCM. Hos Silkeborg fik man omvendt skabt hul til bunden med en vital sejr over Randers, hvor holdet fik vendt en 1-2 til en 3-2 sejr.

OB fik noget skuffende ikke noget med fra Herning i mandagens kamp, og det betyder nu at man ligger med 25 point på 6.pladsen. Det samme antal som FCK på placeringen over dem samt det samme antal som AaB på placeringen under dem. Og netop de to hold har et indbyrdes møde i weekenden, så derfor er det ekstra vigtig for OB at hente de tre point mod Silkeborg.

Sæsonens første møde fandt sted i September måned på Silkeborg Stadion. Her vandt hjemmeholdet med 1-0. Alligevel ligner OB det stærkeste hold og på hjemmebane har de en særdeles fornuftig statistik mod netop Silkeborg, som de ikke har tabt til de seneste 21 gange på hjemmebane. Ligeledes kommer Silkeborg som det ringeste hold på udebane i Superligaen med kun 1 point i 9 kampe.

Vi tror OB kan forsætte den gode stime og hente en sejr her på hjemmebane i efterårets sidste kamp.

 

'Striwerne' svinger på Ewii Park

Kent Nielsen og OB holdet har i denne sæson været en af de mest svingende hold på hjemmebane, hvor de har været i stand til at slå sidste års mestre fra FCK og hentet point mod Brøndby med en mand i undertal det meste af kampen, men også tabt med blandt andet 3-0 til Sønderjyske.

Det er derfor svært at vide hvor OB mandskabet står henne, men i mandagens kamp mod FCM kom holdet fint tilbage i 2. halvleg efter en katastrofal første halvleg, hvor man var bagud med 3-0. Det blev til en 0-1 sejr i anden halvleg, men altså et samlet nederlag på 3-1.

I efterårets sidste kamp venter så Peter Sørensen og Silkeborg så på hjemmebane. Et mandskab som man har særdeles gode minder med, når de gæster Fyn. Hele 21 kampe er OB ubesejret hjemme over Silkeborg.

 

SIF har ikke vundet i Odense i dette årtusinde

Vi skal tilbage til 1999 for at finde seneste Silkeborg sejr, en statistik som bestemt ikke taler til Silkeborg mandskabets fordel inden opgøret.

Silkeborg kan dog glæde sig over at man hentede en vital 3-2 sejr over Randers i sidste runde på hjemmebane. En kamp hvor man kom foran med 1-0 hvorefter man smed alt initiativ over bord og kom bagud med 2-1, inden Robert Skov og Skhirtladze med scoringer i anden halvleg sikrede Silkeborg de tre point, der betyder at holdet har fået luft ned til Randers og Helsingør på de nederste pladser.

På udebane har Silkeborg dog været ganske forfærdelig i denne sæson, hvor man skraber bunden med færrest hentet point. Kun 1 point i 9 kampe er det lykkedes for Silkeborg at hente på fremmed græs, noget som heller ikke taler for at det skal lykkes for Peter Sørensen at hente point på Fyn.

 

Skader og karantæner

Hos hjemmeholdet fra OB må man se bort fra Jacob Laursen og Mikkel Desler. Begge sidder forsat ude med skader.

Hos Silkeborg er situationen noget værre, her man uden Mikkel Cramer, Alexssander Medeiros, Dennis Flinta og Gustav Dahl.