Serbien - Danmark: - Spilforslag til kampen

11. juni 2015

Serbien - Danmark: - Spilforslag til kampen

Vi er nået til Danmarks fjerde gruppespilskamp ved Em kvalifikationen. Modstanderen er Serbien på udebane og vi har set lidt på spilforslag.

Optakt Serbien - Danmark

Denne kamp er for begge hold utrolig vigtig. Taber Serbien er de så godt som ude af spillet og en sejr eller uafgjort for Danmark vil gøre de holder fast i top placering. Gruppen har færre kampe end de andre grupper, da der i gruppen kun er 5 hold og derfor kun skal spilles 8 kampe.

Danmark har spillet 3 kampe nu med en vundet, en uafgjort og et nederlag. Et nederlag til Serbien vil lukke op for endnu et hold i topstriden, og Danmark og Albanien har allerede spillet en kamp mere end de andre hold i gruppen.

Serbien blev i sidste kamp tildelt en skrivebords sejr på 3-0, men også fratrukket 3 points i regnskabet. Ydermere blev Serbien dømt til at spille de to næste kampe uden tilskuere, hvilket blandt andet betyder kampen mod Danmark spilles for tomme tribuner. Heller ikke danske fans har fået tilladelse.

 

En kamp med få mål

Alt peger i retningen af en målfattig kamp. Hverken Serbien eller Danmark har i de seneste kampe lavet ret mange mål og oddset på under 2.5 mål er derfor hos bookmakerne sat i ca. odds 1.50. Ikke den store værdi, men der i mod er der op til odds 2.60 at hente på under 1.5 mål. Unibet har højeste odds.

Kampen spilles som nævnt uden tilskuere og stemningen kommer derfor til, at minde meget om en tam træningskamp. Tilskuere betyder meget for adrenalin og tempo. Så derfor går vi med under 1.5 mål til odds 2.60 på Unibet.

 

En kamp Danmark kan vinde

Hos bookmakerne er Serbien gjort til forholdsvis store favoritter med odds 2.25 på en hjemme sejr på Oddset som det højeste. En uafgjort udløser hos Unibet odds 3.25 mens en dansk sejr kan spilles hos Nordicbet til odds 3.90.

Et af de store spørgsmål er hvordan moralen er i den serbiske trup, især efter de har fået fratrukket points og måske føler sig meget bortdømt af Uefa. Måske Serbien vil være meget opgivende, hvis danskerne formår at lave første mål, for så er det i den rad op af bakke, en uafgjort næsten er ligemeget.

En af de elementer Danmark skal være skarbe på er dødbolde. Specielt i defensiven men bestemt også i offensiven, hvor vi tidligere har haft stor succes på frispark og hjørnespark. Som jeg ser det, vil det være en af de rigtig gode muligheder Danmark har for at få scoret i kampen.

Kan Danmark vinde over Serbien? Ja, det tror jeg faktisk godt de kan. Et godt odds synes jeg klart er X2 til odds 1.70 på NordicBet og det skal selvfølgelig ses i lyset af Serbien ingen opbakning har på lægterne og måkse er ramt på moralen og troen på de kan nå noget som helst i gruppen.

Vi vælger at være glade nationalister og tror på Danmark tager alle tre points med hjem til odds 3.90 på NordicBet. Tror du også på Dansk sejr og er du ikke kunde hos Betfair endnu, kan du helt unikt få odds 8.00 risikofrit på en dansk sejr, og vinder Danmark ikke kampen får du altså din indsats tilbage som et freebet.

 

Dansk målscorer og resultat

Hvis jeg skal lægge lidt sammen på tidligere spilforslag med under 1.5 mål og dansk sejr, kan det næsten kun blive en 0-1 sejr til Danmark. Et resultat der kan spilles til odds 8.50 som højeste odds hos NordicBet og Unibet.

Som også nævnt tror jeg der er gode muligheder for Danmark på dødbolde, og hvad ville være bedre end Christian Eriksen får svaret tilbage på en masse kritik fra landstræneren og medierne i England med en scoring eller en assist. Den gode Lord Bendtner er selvfølgelig altid en oplagt mulighed. To scoringer for Wolfsburg bringer ham klart drikete ind i startopstillingen og han kan bestemt rage højt op i feltet på en dødbold eller indlæg fra kanten.

Vi snupper den gode Bendtner og tror han er god for første mål. Højeste odds er fundet hos NordicBet til odds 8.00 på Bendtner lave kampens første mål.

 

Sådan ender kampen Serbien - Danmark

En målfattig kamp, som Danmark vinder 0-1 selvfølgelig på mål af den gode Lord Nicklas Bendtner.

God kamp