Spilforslag til Manchester City - Crystal Palace

28. oktober 2015

Spilforslag til Manchester City - Crystal Palace

Optakt og spilforslag til kampen i Capital One Cup imellem Manchester City – Crystal Palace.

Manchester City er for tiden inde i en stærk stime efter en lille formnedgang, og deres 0-0 mod lokalrivalerne i sidste runde af Premier League afbrød en stime på fire sejre.

Nu er det dog Capital One Cup, det gælder. En turnering, hvor man aldrig kan regne med, at topholdene i Premier League gider tage kampene sådan for ALVOR seriøst.

Og der har jo godt nok været gang i favoritdræberiet indtil videre i denne runde af Capital One Cup, hvor både Arsenal og Chelsea allerede er blevet sendt ud, men både hjemmebanefordelen og selvfølgelig det generelle styrkeforhold bør gøre et for stort udslag til, at der kommer overraskelser her.

For godt nok stiller City med en del reserver, kan man forvente, men når de samtidig har ligaens bredeste trup bør det ikke blive et problem at gå videre.

Crystal Palace har tabte de seneste to kampe til Leicester og West Ham, der ganske vist har gang i gode sæsoner.

Moralen bør derfor være god, og de ligger da også indtil videre på en lidt overraskende syvendeplads i Premier League på baggrund af fem sejre og fem nederlag. De er altså ikke skarpe på krydset.

 

Skader og karantæner

Palace og deres manager Chris Pardew har i forhold til kampens ”vigtighed” deres problemer at se til, eftersom man mangler angribere i truppen. Både Conor Wickham og Marouane Chamakh er ude med skader, og selvom Dwight Gayle er tilbage i truppen, så kan han også meget vel blive sparet.

Der er dog en mulighed for, at Wilfried Zaha kan være med i aften, hvilket hjælper noget.

For City er Samir Nasri muligvis igen til rådighed, mens Agüero, Delph, Silva, Clichy og Fernandinho er ude af kampen. Derudover vil der som sagt være en del reserver i truppen, såsom Kelechi Iheanacho, Manu Garcia og unge Patrick Roberts, således at de kan få spilletid.

City bør kunne vinde kampen uden at spille alt for meget med musklerne, og eftersom Palace er ramt i offensiven, og i øvrigt også kan være ganske ligeglade med den mindst vigtige af pokalerne, tror vi at City kan hive en sejr i land til 0, selvom de stiller med reservekeeper Willy Caballero.

Så dårlig er han heller ikke!

Spilforslag: City vinder til 0 til odds 2,50 hos Unibet

Kampen kan ses på Eurosport fra kl. 20.45